View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 13:35:46
Monikutza's Avatar
Monikutza Monikutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 37
Date: 162cm, 62.4kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Mancatul in sesiune

Eu in sesiune imi cumpar morcovi si nuci ( nu seminte ca nu ma pot opri din mancat ) Cand ma apuc de invatat imi iau sticla de 2 litri de apa plata sau limonada neindulcita, un castron mare de morcovi taiati bastonase si 20-30 de grame de nuci. "proviziile" acestea imi ajung pentru 4-5 ore de invatat, rontai tot timpul si consum in total cam 250 - 275 de calorii. Ca e mult sau putin nu stiu dar pt mine personal e ffff putin, tinand cont ca prin anul 1 consumam cam 3500 de calorii intr-o zi de sesiune
Ideal ar fi sa renunti la tot ce inseamna suc dar tinand cont ca esti in sesiune, lasa renuntatul dupa, nu-ti adauga un stres in plus acum. "Lasatul" de cola este ca lasatul de fumat la scara mai mica, cateva zile o sa fi mai irascibila si mai agitata, in nici un caz nu e o stare buna pentru a invata cate 300 de pagini pe zi Incearca sa bei cat mai multa apa si sa reduci cantitatea de cola treptat pe timpul sesiunii dar nu renunta de tot.
Din nefericire te inteleg perfect, eu m-am obisnuit de cand aveam 12 ani sa rontai ceva in timp ce invat dar la mine faza cu morcovii si cu nucile functioneaza de un an jumate, incearc-o si tu.
P.S. acum eu oricum mananc zilnic 100-150 de grame de morcovi cruzi taiati bastonase pentru ca m-am obisnuit asa de 6 luni de cand m-am lasat de fumat - mai ajuta la poftele de tigari
Multa bafta la examene!
Monikutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat