Subiect: Manichiura
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 05 iun 2010, 08:21:33
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Manichiura

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
ha..chiar ma gandeam la asa un subiect..
eu am urmatoarea problema:
acum 2 luni m-a lovit ideea nu tocmai geniala sa-mi pun unchii false..(am unghii frumoase si rezistente..si cu forma super...adica AVEAM)..deci, m-am dus la un salon de foart ebuna calitate..nu oricum ca deh, era prima data..si am cerut ce ma invatase o amica, si anume gel nu acrylic pentru ca cele cu gel ar fi mai bune pentru sanatatea unghiei.
Sincer nu am incercat niciodata unghii false !
Pe langa faptul ca nu m-am simtit deloc bine cu ele..deh..nu erau ale mele, nu eram obisnuita..am crezut ca nu stiu ce fac cu mainile primele doua zile..dupa o saptamana am fost sa e dau jos ca nu le mai suportam..si am constatat ca mi-am nenorocit unghiile..SUNT DISPERATA!!
nu mai trece forma care s-a imprimat pe unghiile mele (de la cele aplicate) si sunt extrem, extrem de moi..orice creste se rupe imediat..Am ajuns sa le tai eu cat mai mici ca sa nu se mai rupa aiurea..
Ce as putea sa folosesc ..natural ca sa se intareasca un pic si sa revina la forma initiala????
deh..m-am prostit si eu cu unghiile si m-am ales cu rpoblema asta
Fulgule, ce zici?? ai solutii?? ulei de masline?? incalzit? esti sigura ca merge?
pup
La mine a mers sigur ! Eu de fel am unghiile foarte tari ,dar am avut o perioada in care am avut dureri foarte mari si am fost nevoita sa iau multe pastile ! Si mi-am intoxicat corpul si metabolismul s-a dat peste cap,unghiile devenisera moi se rupeau ,se exfoliau....am facut o luna cu ulei de masline exact cum am scris si de atunci nu mai am probleme,cu toate ca inca iau medicamente! Am incercat si cu intaritoare de unghii,tratamente scumpe...dar la mine nu au dat randament ! Si acum le ingrijesc la fel ! 1 data pe saptamana ulei de masline !
Ce bataita meriti ! Auzi tu cu unghiute frumoase si sa le strici tu !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat