View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 22:10:16
TheMilady's Avatar
TheMilady TheMilady este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: personalizata
Date: 168cm, 54.4kg
Mesaje: 95
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Remedii fiere lenesa/ficat gras

Am descoperit ceva fiole, se numesc hepatic forte.....:
Descriere produs HEPATIC FORTE
Recomandari
este un produs creat pe baza experientei milenare a medicinii traditionale chinezesti;plantele chinezesti din compozitia sa prezinta proprietati hepatoprotectoare,demonstrate stiintific in china.protejeaza ficarul in toate afectiunile hepatice(hepatita acute si cronica de etiologie alcoolica,toxica,virala,steatoza hepatica,ciroza)prin protejarea structurii externe a membranei celulei hepatice,blocarea absorbtiei in hepatocite a toxinelor(alcool,droguri,medicamente anticonceptionale,metale grele,pesticide,hormoni,chimio si radioterapie,alti poluanti); reduce nivelul colesterolului hepatic si biliar,creste fractiunea hdl(colesterol bun)scade absorbtia colesterolului la nivel gastro-intestinal; antioxidant(silimarina este un antioxidant de zece ori mai puternic decat vitamina e prin mentinerea nivelului hepatic de glutation si chelarea fierului in exces); ameliorarea tulburarilor digestive:greturi,varsaturi,gust amar,balonari,constipatie,rau de miscare; antiinflamator(colecistite acute si cronice,angiocolite,pancreatite,mastite,prostatite ); intarzie procesul de imbatranire,previne incaruntirea parului,pastrandu-i aspectul tanar si culoarea naturala.

Compozitie
cardui mariani fructus 425mg, zingiber officinale 320mg,daucus carota 235mg, poligonum multiflorum 215mg.principii active:silimarina,silicristina,silibina,carotal,gi ngerol.

Administrare
pentru protejarea celulei hepatice,cate o fiola pe zi; in caz de infectii si inflamatie a ficatului se recomanda administrarea a 3 fiole pe zi asociind consumul a 2-3 cani de ceai hepatic forte,pana la normalizarea functiei hepatice; sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
In plus in fiecare dimi beau o ceasca de suc din grapefruit proaspat stors amestecat cu lamaie, iar seara o porto stoarsa cu lamaie. De cand tin acest regim ma simt mult mai bine. O seara faina sa aveti!

Ultima dată editat de Slabuta; 15 iun 2010 at 23:07:09. Motiv: S-au scos pareri superlative
Răspuns cu citat