View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 aug 2009, 22:34:08
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Este posibil sa ai asa mari variatii de greutate?

Laura, fluctuatiile de greutate sunt normale, mai ales cand nu controlezi ceea ce mananci. Sfatul meu, pe care ti-l dau cu draga inima, ca de la pofticioasa la pofticoasa e sa mananci putin si des.

De exemplu, daca ai chef de cereale cu lapte (desi nu e prea indicata combinatia...) mananca jumatate din portia pe care ai manca-o in mod normal. Astfel iti raman mai multe calorii si poti sa iti faci mai multe pofte pe parcursul unei zile. De exemplu daca mai tarziu mai ai pofta de cereale, mai mananci jumatate de portie. E mai bine decat sa mananci cate o portie intreaga de doua ori intr-o zi

Incearca sa te obisnuiesti sa mananci ciorbele fara paine (stiiiiu...e greu), inlocuieste portia de paine cu inca o portie de ciorba daca tot iti place asa mult .

Ai chef de slanina? mananca o bucatica mica-mica cu muuulta salata.

Eu stiu ca gustul nu e acelasi, stiu ca apare si foamea...dar fara sacrificii nu o sa slabesti. Asa ca inarmeaza-te cu vointa si pregateste-te sa mai renunti la unele placeri. tu ce zici? merita ca pentru o placere de cateva minute cat mananci sa te ingrasi si sa fii deprimata si nemultumita cu tine?

Multa-multa bafta!
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat