View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 13 iul 2010, 22:19:32
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Divort: da sau nu?

Slabu, cand toate merg ok intr-o relatie si esti intrebat ce ai face intr-o situatie viitoare de genul, raspunzi categoric divort.
Dar cand vine momentul sa iei o hotarare, cu sau fara copii, iti vine foarte greu. Si de obicei se amana momentul cat se poate de mult, mai ales daca nu sunt probleme de violenta fizica sau verbala. Cand e vb doar de stingerea sentimentelor, de monotonie si lipsa atractiei. Cred ca atunci fiecare ar face tot posibilul sa gaseasca o cale sa repare ce s-a stricat. Din pacate nu cred ca se poate repara decat daca la baza casniciei a fost o dragoste adevarata. Iar daca sunt si copii, de obicei se ramane impreuna pt cei mici. Si asa se ajunge la adulter, dormit separat si comportat ca si doi colegi de apartament care impart un lucru comun, si anume copiii.
Ce as face eu? Nu stiu, probabil nu m-as da batuta, as lupta pana as fi sigura ca nu mai e nimic de facut. De un lucru sunt sigura, cu sau fara copii, daca as ajunge la concluzia ca s-a terminat, as divorta. Dar mai sunt sigura de un alt lucru, mi-ar lua foarte mult timp sa ma hotarasc.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat