View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 23 aug 2010, 19:49:00
IoAnnA90's Avatar
IoAnnA90 IoAnnA90 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Daca te inseala ce faci treci mai departe sau te desparti?

Am vorbit cu el mai multe,mi-a spus ca intr-un fel regreta. Am vb cu ea pe id lui si ea era putin disperata dupa el. M-am dat drept el si am tras-o putin de limba,iar dupa i-am spus sa stearga nr,id si sa-l uite. (am vb cum ar fi ca sunt el). Era putin dezamagita,eu tot o intrbam diferite chesti,cum s-a intamplat. Intr-un final ea si-a dat seama pt ca nu e el pt ca al meu fuma afara,iar ea sta vizavi de el.
Cand a scapat al meu de la lucru,a mers la ea si i-a spus sa stearga nr,etc. Dupa imediat m-a sunat pe mine si mi-a spus ca se simt mult mai usurat si ca a facut cea mai mare prostie. Si ca ieri era bulversat,nu gandea limpede. ...
Sincer am un stop de neincredere. Ne-am promis unul altuia ca se v-a schimba situatia,din monotonie iesim amandoi nu cedeaza asa de repede.
Va spun sincer,nush cum am curaj sa trec. Suna prostesc,dar am sa-l pun si de fata cu mine sa o mai sune,atunci cand nu se asteapta...
De tinut nu tine la ea,pt ca i-a dat nr ei si la un ,,prieten'' de al lui.

Sper ca timpul sa le rezolve pe toate. Azi dimineata inainte sa plece,de la mine,am vb mai serios,iar dupa am avut o partica cum am avut de mult. S-a purtat frumos toata ziua astazi. Sper sa revina iubitul de dinainte.
Poate sunt nebuna,nu stiu.
Am uitat sa specific la inceput ca,cu el mi-am pierdut virginitatea. Si este f important pentru mine.
Sper ca Dumnezeu sa ne ajute.. De iertat l-am iertat sper doar ca sa pot sa si uit. Adica sa-mi demonstreze ca este ca la inceput.


Va multumesc mult pentru toate mesajele voastre. Cand le-am citit m-am cam intristat,dar stiu ca aveti si dreptate,dar daca il iubesc ce sa fac?!
Răspuns cu citat