Subiect: Pauza in cuplu
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 03 sep 2010, 09:48:17
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Pauza in cuplu

Buna Ioana,

In momentul in care ajungi mai mult sa dicuti despre o relatie decat sa o traiesti pur si simplu, e clar ca nu mai merge deloc! Nu trebuie sa te straduiesti, lucrurile trebuie sa vina de la sine, in caz contrar inseamna ca nu sunteti facuti unul pt celalalt.

Iar faptul ca te-a si inselat, spune inca o data ca el NU TE VREA! Scuza-ma , dar asta e adevarul! Ai de gand sa traiesti toata viata cu neincredere? Sa incerci sa faci "acrobatii" doar pt ca el sa te vrea? Crede-ma ,am trecut prin toate astea si iti spun un singur lucru : CINE IUBESTE NU INSALA!! Poate ca suna ca un cliseu, dar este purul adevar! Oamenii care insala au mari probleme emotionale, si pur si simplu nu le pasa de ceilalti. Daca i-ar fi pasat ar fi comunicat mai mult cu tine, incerca sa faceti ceva pt ca relatia sa mearga, nu sa te insele. Nu asa merg lucrurile.

Eu zic sa mergi mai departe, esti f tanara, stiu ca e greu, dar ce nu te doboara te face mai puternic, si eu sunt 100% sigura ca vei supravietui, ba mai mult, vei gasi pe cineva care sa te respecte, sa te iubeasca cu adevarat si sa te faca fericita! Intotdeauna cand o usa se inchide o alta se deschide, numai ca de multe ori ne complacem in nefericirea noastra si refuzam sa vedem usa deschisa din fata noastra.

Scuza-ma daca am fost atat de directa, sper sa sa nu te deranjeze!

Ai grija de tine!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat