View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 sep 2010, 14:52:22
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Ce dieta imi recomandati?

Buna si va salut cu darg pe amandoua, slabuta sefa si deadcountess.

Asa m-am decis sa si fac, mi-am gasit dieta si am sa o modific, e si foarte usor demodificat dealtfel. Mediucl care imi prescrie medicamentele in cauza (gagica) zice ca arat foarte bine si ca nu tre' sa slabesc dar daca vreau eu...sa nu ma impacientez ca o sa scad ingreutate usor usor in timp ce-mi tot taie doza si pana la urma o sa mi le scoata de tot, in curand relativ adica poate in cateva luni.

Problema mea nu e ca nu mananc corect ci ca mananc poate un pic prea mult acum cu pastilele (pofta de mancare ca efect secundar al pastilelor). Deci mananc salate multe, nu abuzez cu fructele, fara paste si cartofi in cantitati nici macar normale, toate negre (painea, pastele, orezul etc.), nu mananc zahar, fac sport zdravan etc. si fac asta de muuulti ani ca d-aia am fost mereu slaba.

Cum nu slabesc cand iau pastile m-am decis pur si simplu sa tin si eu o dieta ca la carte asa ca asta o sa fac. Ati vazut ca atunci cand am slabit 7 Kg. in alea doua-trei luni (martie-mai) a fost in regula. Doar ca dupa aia a trebuit sa iau iar pastile si m-am reangrasat, din nefericire.

O sa o incep de miercuri, la mine acum e marti dimineata si sunt inca data peste cap dupa fusul orar plus ca am frigiderul gol si inca nu am apucat sa-mi fac provizii.

Merci foarte mult pentru ideile voastre si ne vedem in jurnalul meu, unde incepand de maine dimineata o sa scriu exact ce mananc si cat + cat sport fac. Mi-am propus sa scriu chiar zilnic si sper sa reusesc. Cu alte cuvinte pentru mine abia acum incepe lupta grea ca sa zic asa...

Numai bine si
Răspuns cu citat