View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 04 oct 2010, 18:12:25
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Dieta Dr. Man - Slabesti Mancand

Citat:
Anterior postat de gabitumurariu Vezi mesajul
Neata,ma alatur cu mare drag.Eu sunt in a 2a saptamana de slabire,varianta 3,numai ca in primile 10 zile am slabit 2 kg,iar dupa 13 zile aveam cu 200 g mai mult.Este drept ca eu nu am respectat regimul strict,am mai pus ulei de masline in salate sau am mancat ceva mai gras.
Marti este ziua in care termin primul ciclu de slabire,nu prea is asa dornica sa ma cantaresc pentru ca nu ma simt prea usoara,dar vom vedea.
Am o intrebare:pot sa mananc fasole uscata alba(ciorba,prajite) in perioada de slabire?Oricum am mancat,dar ptr viitor sa stiu.
Multumesc frumos de raspuns!
Buna!
Cum precizeaza si Dr Man in cartea ei , slabitul cu aceasta dieta nu este foarte rapid.
In primele saptamani ,e posibil chiar sa pui in greutate, pana cand organismul tau se obisnuieste. Trebuie sa il intelegi,pana acum pancreasul tau secreta cantitati mari de insulina dupa fiecare masa. Daca ai trecut mai brusc pe acest regim ,si daca inainte stilul alimentar era foarte diferit de cel de acum ,e de inteles ca trebuie sa ai rabdare. Daca mananci conform ,vei slabi cu siguranta!
Totodata,este precizat in carte ca aceasta dieta aduce rezultate mai mari in centimetri ,decat in kilograme. Ar trebui sa te masori ,si sa iti monitorizezi evolutia! E mai bine cand dai jos in centimetri-se aseaza hainele mai frumos pe tine Numarul de kilograme nu conteaza atat de mult -doar nu umbli cu el scris pe frunte.
Fasolea uscata nu este permisa in perioada de slabire ,doar in diversificare Eu nu am tinut decat varianta 1,nu sunt familiarizata cu cea de-a3-a. Citeste cu mare atentie alimentele trecute acolo ,si respecta-le. Restul alimentelor,chiar daca sunt conforme,le introducem din diversificare
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat