View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 22 nov 2010, 08:56:12
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnal princess95

Draga Printesa, tu esti inalta! Ai 170 cm. Eu am 168 cm, tot pe acolo. Si imi amintesc ca aveam 55 de kg in liceu si eram super-super slaba. Numai oasele de mine. Chiar se radea pe seama mea ca sunt prea slaba, faceau glume de genul: ca daca vreau ma tai pe oasele mele.
In sfarsit, bine ca a trecut.
Acum, la ce greutate esti tu, chiar si cu o constructie mai micuta a scheletului si cu niste oase subtirele, tot esti f.f.f. slaba. Si mai e ceva. Esti la varsta la acre ar trebui sa te bucuri de viata, sa te distrezi, sa iesi, sa razi, sa fii indragostita si sa gusti din tot ce iti ofera aceasta varsta magica mai bun.
Asta inseamna inclusiv mancare. Am spus sa gusti pt ca daca ai gusta dintr-un tort, o inghetata si o prajitura nu te-ai ingrasa. Nu ai avea cum.
Ingrasatul vine atunci cand termini un tort in 2 zile si numai asta ai mancat toata ziua.
Da, e adevarat ca tu cam ti-ai dat organismul peste cap cu dietele astea minune si cu infometatul.
Dar TREBUIE sa revii la un regim normal de viata, chiar cu riscul de a lua cateva kg. in plus. Le vei da jos dupa tot mancand sanatos si facand sport, nu renuntand la mancare.
Se poate slabi si fara sa renunti la mancare. Iar la faza asta sunt sute de exemple pe forum. Eu am slabit si slabesc in continuare mancand cateodata si 2000 de calorii pe zi. Si asta pt ca intotdeauna le iau din chestii sanatoase si stiu sa le asociez.
Nu e greu, dar TREBUIE sa te hotarasti sa fii o persoana sanatoasa, normala. Inchipuie-ti cum ai arata intr-o clasa plina de copii fara griji, care se distreaza, mananca, danseaza, iar tu esti cea care nu se atinge de mancare, ai o durere groznica de stomac (asta de la ulcerul care vine inevitabil daca continui in stilul asta), esti palida la fata si ametita de anemie. La doar 16 ani. Numai imagineaza-ti asta. INGROZITOR! Si toti colegii te-ar privi ca pe o ciudata pt ca nu te pot intelege. Pt ei nu exista grija greutatii la varsta asta si nici nu isi fac probleme daca sunt o idee mai bine facuti.
Te rog, gandeste-te mult la ce ti-am scris si da-mi un raspuns, cat de mic.
Te pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat