View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 00:17:45
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Obsesia cantarului

Citat:
Anterior postat de AndradaMara Vezi mesajul
Sper sa ma ajutati si de data asta. Ati fost un real ajutor cu tabelele de calorii si cu retetele, va multumesc tuturor pt ele si tineti-o tot asa.
Acuma sa punem si problema: am ajuns la greutatea dorita, chiar si mai putin in unele momente ale lunii, dar am o obsesie incredibila de a ma cantari si de a reduce cat mai mult din mancare( ceea ce stiu ca e rau, de fapt ar trebui sa cresc ratia) si sport mult. spre exemplu azi : dimineata(~10) tot fain frumos 52,5 kg, mancat un mar si 2 mandarine micutze micutze...pe la 13 un mar rosu...16 tocanita de vita cu legume (a la slabutze, cum spuneam, real ajutor) si un cartof fiert...seara 18 un mar din nou...18 30 altul si 19 altul...la 20:00 50 minute pe bicicleta ergonomica...si cantarul 53,4...si ma cam sperie ce ar trebui sa fac, e doar o obsesie?
Nu te mai cantari asa des,si in nici un caz de mai multe ori pe zi.E normal sa ai in plus dupa ce ai mancat/baut etcAdevarata ta greutate este cea de dimineata,pe stomacul gol si iesita la toaleta.Stabileste`ti o zi de cantar si cantareste`te doar odata pe saptamana.Stiu ca e greu si ca tinzi sa o faci zilnic insa trebuie sa te obisnuiesti.Si mie mi`a fost greu dar acum m`am obisnuit,si chiar dak am in plus nu ma sperii pentru ca stiu ca asa arata din diferite motive,nu neaparat ca m`am ingrasat.Se mai poate si sa iti arate in plus de la o zi la alta.Si asta poate sa fie din cauza unor retineri de apa,pentru ca nu ai iesit la toaleta sau alte motive.De aceea e cel mai bine sa te cantaresti o data pe saptamana
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat