View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 12 ian 2011, 09:12:21
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ati putea avea o relatie cu un barbat cu o dizabilitate?

Mi-am amintit de un studiu:
In aceeasi zi la doi oameni li se intampla cate ceva: unul castiga la loto, iar altul isi pierde un picior. Peste un an care crezi ca va fi mai fericit?
Pana la urma peste un an amandoi vor fi la fel de fericiti/nefericiti, fiindca omul se obisnuieste cu orice apare in viata lui.

Nu cred ca viata ti s-ar termina daca el ar fi in carucior. Ti s-ar schimba da, dar pana la urma el ar fi acelasi si daca te-ai inteles bine cu el inainte ar trebui sa te intelegi si dupa. Solutii s-ar gasi. Importanta e intelegerea asta, in ciuda oricarui defect fizic, cum ziceai si tu, daca el e sufletul pereche, cred ca nimic nu ar mai conta.

Am un prieten care s-a nascut cu o mana cu probleme. Ironia face sa fie printre art directorii premiati ai Romaniei (pentru creativitate si tehnica nu cine stie ce premii speciale). Mama lui stia de dizabilitate si a ales sa duca la bun sfarsit sarcina. S-a gandit mult dar pana la urma a hotarat ca nu poti controla totul..

Citat:
Anterior postat de micutza1 Vezi mesajul
depinde mult de situatie - acum sa fiu sincera daca eu as avea 25 de ani si al meu barbat ar ramane in carucior sa zicem merita sa imi termin eu viata la 25 de ani ? Adica mi-ar putea cere el asa cv sau altcinev a? ... Nu as face un asemenea sacrificiu .. poate doar in cazul in care acel barbat ar fi sufletul meu pereche si nu mi-as putea imagina viata fara el ..

In cazul unui copil nu exista alta optiune decat sa ma impac cu situatia sa zicem asa : sa fac tot ce pot sa imi ajut copilul si sa ii ofer toata iubirea din lume caci este rupt din inima mea . Nu poti intoarce spatele propriului tau sange ... Dar dupa cum zicea si Contess acum tehnologia a evoluat asa mult incat poti afla tot inainte de nasterea copilului si poti lua o decizie cat mai buna atat pt bebe cat si pt tine .
__________________
Jurnalul meu

Cineva, undeva, cauta o persoana exact ca tine.
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1992 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1735 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat