View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 apr 2009, 19:38:46
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal "Doru" - Cum ma ingras sanatos

Citat:
Anterior postat de DynO Vezi mesajul
Salut Doru,
Te apreciez pentru vointa ta.
Parerea mea ar fi sa mananci la ore fixe..cum au spus si fetele...dar mai ales..sa te duci la o sala de forta pentru a pune masa musculara(cred ca asta vrei,nu grasime)..hmm in rest nu stiu ce sa-ti zic...decat Multa Bafta
Ms mult DynO,

In 'prima tinerete' , pe la vreo 14..17ani am facut sport, ceva box si arte martiale, aveam o conditie fizica excelenta. Pe atunci aveam 81kg fara grasime, dar era si normal pe undeva probabil. Eu sunt nascut la tara, deci E-uri nu chiar am mancat ... chiar si daca stai, tot faci ceva pe acolo, deci efort fizic vine de la sine.

De cand am venit la oras lucrurile s-au schimbat radical , dar nu din prima ... incet asa, cat sa nu ma prind ... fara sa stiu, am mancat multe porcarii care se vand cu tot felul de conservanti si potentiatori de aroma ... acest lucru cred ca a avut si un impact asupra sanatatii, nu mai am sanatatea aia 'de fier' de 'la tara' ... mai 'cedeaza' una/alta ... nu mai zic munca asta de birou, te transforma in ceva sedentar care rareori are ocazia sa mai faca ceva fizic ... sportul este un 'must' pentru a reveni in forma mea initiala, sunt de acord cu tine... cred ca o sa-mi faca si pofta de mancare .
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat