View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 11 mar 2011, 00:54:04
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Continuu jurnalul.

Aseară am alergat 6,4 km în 47 de minute. N-am putut să cresc ritmul, așa că am alergat ca o babă. Sper ca într-o săptămână să am un tempo mai rapid și să fac peste 10 km. La semimaratonul din sudul insulei, din Las Galletas, recordul feminine este de 1 h 12 min (trebuie să verific care e lungimea probei, 20 sau 22 km). O cale așa lungă mă desparte de această valoare. Lungă ca de la pământ la lună.

Azi dimineață m-am simțit bine, am avut energie maximă și mi-am lucrat exercițiile în 42 de minute. Câteodată mă plictisesc și aș vrea să fac orice altceva decât exerciții, dar mă gândesc mereu la gimnaste și la sportivi, în general, care au un regim de viață atât de spartan și fac sute de flotări și de abdomene, printre altele, iar eu mă plâng de 40 de minute de exerciții de înviorare dimineața. Am revăzut curând filmul ăla cu Jeff Bridges în rol de antrenor de gimnastică ritmică, Stick It, și la fetele ălea care făceau vreo trei antrenamente dure pe zi. Ei bine la asta mă gândesc de fiecare dată când îmi vine s-o las mai moale. Incredibil cât de bine poate să te motiveze o poveste, că e ficțiune sau un. Oamenii sunt așa o inspirație… Și același gen de inspirație îl găsesc și în slăbuțe, poate chiar mai puternică. Și slăbuțele sunt oameni


De mâncat am mâncat cam același lucru ca acum două zile, adică cu cereale la micul dejun, avocado și salată la prânz și supă de roșii la cină, cu gustări din mere și portocale. Apă, ceai și limonadă. Mi-am completat meniul aici, am fost fată cuminte. Iar am aproximat, cântarul stă în ochii mei deocamdată, și am consumat mai mult de 1000 calorii, deci nu alunec în extrema foame Am căzut puțin și în păcat, am poftit incredibil la piureul de cartofi cu unt al lui Seb și m-am luptat cu el să mă lase doar să gust. M-am limitat la o linguriță. Cât de greu... Altă abatere, am mâncat o jumate de portocală după cină. Mult după cină. Pe la 21.30. Asta și pentru că nu m-am mai dus la alergare, m-am prins în treburi și m-am scuzat că n-am timp să mai merg. Patetic. Ce ciudat e construită conștiința. Sunt momente în care cred puternic în voința mea și altele ca ăsta, când renunț să-mi fac antrenamentele de rutină.

Alerg mâine mai mult.