View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 mar 2011, 00:26:58
EveEve's Avatar
EveEve EveEve este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2011
Locaţie: Sibiu/Madrid, Spania
Vârsta: 29
Dieta: Hipocalorica, 1200 kcal/zi
Date: 165cm, 61.4kg
Mesaje: 629
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cosmetica dentara - Albirea Dintilor

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Nu ai pentru ce. A costat 450 $ aici, in SUA. A meritat insa mica tortura.

Exista si niste folii mici, chestii speciale de albire a dintior (la farmacie), se pun pe dinti diminetile si serile si stai cu ele 15-45 de minute...depinde de marca. Sunt mai multe marci. Costa cam mult, ceva de genul 40 de $ (aici, nu stiu cat in Europa...) o cutie care-ti ajunge vreo 2 saptamani. Tre' sa faci tratamentul asta vreo 2 luni la rand sa se vada ceva schimbari. Nu sunt rezultate identice cu metoda cealalta, de la cabinetul dentar. Sotul a avut rezultate cu foliile astea dar e dificil ca trebuie sa nu uiti sa ti le pui de doua ori pe zi si e ciudat si sa stai cu ele in gura, sunt sub forma unor mulaje perfecte ale dintilor (sus si jos) transparente cu un fel de gel inauntru. Cand le scoti se intinde gelul prin gura, trebuie sa te clatesti corect etc. Mai neplacut dar...mai ieftin.

Sunt unii care folosesc mulajele astea non-stop (adica in fiecare zi) pentru pastrarea dintilor super albi mereu. Dar costa. E o cheltuiala in plus.
Serios? Chiar nu stiam de metoda asta. O sa merg la farmacie sa intreb si eu. Ar fi interesanta chestia, mai ales pentru bugetul meu de student, care ar fi dispus sa faca un sacrificiu si intr-un cabinet dentar, insa ar avea ceva de suferit..Oricum, daca nu o sa-mi functioneze cu metodele pe care mi le-ati spus, o sa trebuiasca sa o fac si pe asta
Merci mult de tot pentru raspuns si pentru informatii
Răspuns cu citat