View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 01:03:07
nienna's Avatar
nienna nienna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mar 2011
Locaţie: Barcelona, Spania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 80.7kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Nienna - alaptare si stil de viata sanatos

Multumesc mult AlinaMar de vizita si de sfaturi. Azi am mers iar cu pitica la cantar, a luat 80 de grame in 15 zile (insa in prima saptamana luase vreo 150, deci a pierdut vreo 70 de o saptamana). Nu as cantari-o asa de des daca ar manca ok si ar merge ok cu greutatea, dar in situatia asta o cantaresc o data pe saptamana la farmacie. S-a nascut cu 4.165 si acum la aproape 4 luni are 6.300. In ultima luna a luat 300 de grame, luna anterioara 400. Nu inteleg de ce nu merge, ii dau piept ori de cate ori vrea, dar are multe momente in care pur si simplu nu vrea sa manance, de vreo 2 ori pe zi are momente de astea. Biberon nu vrea nicicum, ca i-as da macar sa mearga inainte, ca nu imi place deloc situatia asta in care ia in greutate, iar scade, si tot asa. Nu imi face asta numai cand mananc mai putin, avem probleme cu greutatea de la inceput, dar cand mananc mai putin e si mai rau.

Luni merg iar cu ea la pediatru sa vedem ce facem. Deocamdata ma stimulez un pic mai mult cu pompa poate reusesc sa stimulez productia si sa se ingrase pitica.

Miercuri merg la nutritionist, abia astept sa vad ce-mi zice.
nienna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1782 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1265 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]