View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 29 mar 2011, 08:46:35
Romyna's Avatar
Romyna Romyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Dieta personalizata
Date: 165cm, 68kg
Mesaje: 176
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Am sa reusesc~~~Jurnal Romyna

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Buna dimineata Romyna!M-am gandit sa trec si eu putin prin junralul tau, deci bine te-am gasit Sa-ti doresc totodata si bun venit in comunitatea aceasta!
Imi permit sa-ti dau si eu un mic sfat Fetele care avem grasime pe burtica, sau in orice parte a corpului, nu ajuta foarte mult sa facem exercitii pentru intarirea muschilor a acelei zone. Adica in cazul asta abdomenele. Defapt ajuta, bineinteles. Muschiul se formeaza si se intareste, dar cum avem stratul de grasime deasupra, degeaba se intareste muschiul, pentru ca nu se vede Daca tot ai timp liber si stai acasa, intra in sectiunea SPORT de pe forum, si uitate la exercitiile aerobicce si cardio. Acestea ne ajuta sa ardem multe grasimi, prin urmare sa ne dispara colaceii, aripioarele, etcIar apoi cand vom avea mult mai putin, putem sa incepem si cu exercitii de intarire a muschilor O sa gasesti aici pe forum multe filmulete. Incepe cu cat poti tu, apoi poti sa maresti, pana sa faci minim 30 min pe zi.
Te-ai gandit sa urmezi vreo dieta anume?
Te pup, si sa ai o zi cat mai buna!
Buna.o sa caut filmuletele.In ceea ce proveste dieta vroiam sa tin Dukan dar nu stiu daca o reusesc,asa ca ieri am mancat sanatos ,pe aici ce diete tin fetele?
Romyna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1894 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1377 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]