View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 13:59:21
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Sotul meu pastreaza legatura cu fosta prietena

Citat:
Anterior postat de alinamar Vezi mesajul
Mi se pare foarte normal ce am facut..mai ales ca are amintiri suficiente pe suport hartie! Daca ar fi fost prietenul meu poate ca ar fi stat altfel lucrurile, dar era viitorul meu sot, barbatul pentru care si eu am decis sa las in spate trecutul!
De ce sa traiesti din amintiri?? Momentele din trecut iti ofera doar mai multa experienta in prezent atat!! Placere, bucurie, suparare ai simtit la momentul respectiv ! Atunci cand ti-ai croit un viitor cu un barbat sau cu o femeie, dupa caz, trebuie sa lasi in urma trecutul!
Tie ti-ar place sa gasesti in calculatorul prietenului tau poze in care el o saruta, o imbratiseaza, o...pe alta??? Chiar daca sunt de 2,3,4,5..10 ani???
Si ce daca nu e sot si e doar iubit? Crezi ca asta schimba cu ceva sentimentele? Nu cred ca un act schimba lucrurile cu ceva.

Sincer, nu ma deranjaza. Taman, pt ca realizez ca toti avem un trecut. Inclusiv eu. Si ce daca a fost cu ea si s-a sarutat cu ea si a facut sex cu ea? Acum e cu mine. Si nu cred ca sta sa suspine uitandu-se la pozele cu ea. Ba chiar unori mai vb despre fostele relatii, mai exact eu il descos pe el. M-as enerva extrem daca mi-ar sterge pozele cu fostul din calculator. Desi sunt intr-un folder separat, pe care nu l-am mai accesat de cand m-am desaprtit de el.

Nu mai zic ca daca vrea sa se vada cu fosta pot sa ma dau cu fundul de pamant, sa sterg poze si nr de tel si daca vrea tot se vede cu ea.
Răspuns cu citat