View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 09 iun 2011, 11:57:24
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu miaumiau: Incercarea finala (si sper si reusita) de a scapa de binge-eating...

Salut draga jurnal, si salut slabute vechi si noi. Si eu urmaream din umbra inainte sa scriu. Din pacate nu prea am timp sa scriu, desi zilele mele incep la 6 juma si se termina pe la 12-1 am.
Ieri a mers bine, aprox 1400 kal, ceea ce fata de marti cand am papat vreo 4000-5000 e f bine. Ce nu mi-a placul la meniul meu a fost distributia caloriilor, mai mult seara decat in prima parte, precum si ca m-am infundat cu multe fructe si m-a durut f tare burta. Nu sunt foarte disperata sa slabesc si nici nu stiu daca as reusi sa rezist fara fructe, ca sa reduc carbohidratii..principalul scop e sa imi schimb modul de alimentatie nesanatos pe termen lung.
NU stiu daca voi aveti jurnale sa va scriu, nici in al meu nu prea, dar daca pot si eu fi de folos cu ceva sau daca pur si simplu aveti chef sa va expuneti gandurile, va mai astept cu mare drag! >:d<
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]