Subiect: Jurnal ancutzyka
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 20 iun 2011, 17:36:11
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal ancutzyka

Citat:
Anterior postat de ancutzyka Vezi mesajul
Bunaaaa, azi mi-am reinceput dieta, ca in weekend am cam dat cu bata-n balta...am facut niste placinte cu branza si...m-am infruptat "putin"...asta e, poftele astea...Asa, si cum spuneam, azi incep din nou...am mancat la MD 2 felii de paine integrala cu putina crema de branza si o felie de parizer de pui, nu e chiar dietetic insa la cantitatea de munca pe care o depun pana la pranz, am nevoie de energie....la gustare 1 am mancat un mar si la pranz, o salata de laptuci cu o mana de masline verzi, 40 g branza feta, un pic de parizer de pui, o lg ulei de masline si un pic de otet balsamic...a iesit cam maricica salata insa, eram moarta de foame...diseara am de gand sa mananc o felie de paine de casa ( daca tot ii fac la prietenul meu...) cu un iaurt natural...si gata ziua de azi!! Ce parere aveti,fetele?? puuup
Buuun!!!Daca tot am venit la tine,arunc o privire si asupra meniuluiPai incep cu placintele,asa cum ai inceput si tu Eu zic ca daca vrei sa slabesti sa alegi o zi,duminica sa zicem,in care sa poti gusta din ceva "bun" gen placinte sau alte dulciuri nocive Eu mai scap,recunosc de maxim 3 ori pe saptamana dar la inghetataAsta e slabiciunea mea fie iarna fie vara.
Apoi,md relativ bun,mai putin parizerul care,cred ca stii,contine tot felul de grasimi si alte chestii muuult prea nesanatoase pentru organism,deci cred ca ar trebui sa renunti.Si as zice sa incerci iaurt cu cereale integrale dimineata,daca iti plac,sunt gustoase si foarte hranitoare,foarte!La pranz iar parizerIar la cina nu ti-as recomanda paine Eu zic ca painea se mananca dimineata,daca nu poti sa renunti la ea.eu am renuntat,nu complet(mai mananca o data la...mult timp,dimineata,o feliuta sau doua).
Te-ai decis pana la urma ce dieta tii?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]