View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 23 iun 2011, 11:12:51
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Horoscop-Dieta "SCORPION"

Nici mie nu-mi plac bratele ca "forma". In talie sunt chiar subtire spre deosebire de fetele care au cu cateva kg mai putine decat mine. Mie imi sta bine in rochii pana la genunchi sau fuste de aceeasi lungime si imi pune in valoare forma corpului cu talia subtire si cu pieptul voluminos ( nu e exagerat de mare si dpdv sunt norocoasa). Daca ma imbrac asa lumea imi zice ca am mai slabit si ca sunt mai sexy dar cand ma imbrac in pantaloni nu prea mi se spune acest lucru. Important e sa stim si ce anume ne avantajeaza. Nu imi place deloc cum imi sta in panatloni scurti ca am picioarele groase si mi-as fi dorit mult sa pot purta si eu asa ceva. SUnt multe lucruri care imi plac dar daca nu ma avantajeaza renunt.
Nici prin sport nu am cum sa-mi subtiez picioarele pt ca asta e constructia mea. In schimb am un abdomen de care ma intreaba des lumea daca fac sport dar nu fac nimic in mod special ci din cand in cand aerobic acasa singurica.

A reusit cineva sa-si lucreze cumva corpul dupca bunul plac?
__________________
[/URL]
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat