View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 03 iul 2011, 21:37:12
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Sustinerea lucrarii de diploma

Diana,nush ce sa iti spun ca sfat,ca la mine nu funtioneaza prea multe.Dar si eu sunt la fel.Imi e rau fizic de emotii.Adica vomit si ma stric la burta,am ameteli,si tot de examenele orale.Sunt iadul pt mine.Si cand trebuie sa prezint la faculta ceva oral e groaznic.Emotiile se termina insa cand incep si deschid gura.
Eu imi aleg doi oameni din sala,la care imi e drag sa ma uit,sau ma fac sa ma simt ok,si spre ei vorbesc.Daca nu am nici unuimi iau reper pe perete,langa ei,sa nu se prinda ca ma uit airea.
Dar,poate fi si mai rau sa stii.Cand nu ai interlocutori.Am avut examen oral cu un casetofon,a fost cel mai naspa.Mi se punea intrebarea,tema si eu trebuia sa vb un anumit nr de minute.Ei,acolo distractie.Ca nu aveai la cine sa te uiti sa vezi reactii pe fata lor,de e ok sau nu ce zici,nu stiam cat timp mai am de vb,groaznic.
Eu iti tin pumnii.Si ce pot sa mai incerci.in fatza oglizii spune prezentarea.Asa te vezi,studiezi si stii cam cum iese.Sau inregistreaza-te.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat