View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 26 ian 2010, 16:00:51
Adelayde's Avatar
Adelayde Adelayde este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: arad, Romania
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 70kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Post Re: Am nevoie de ajutor moral

Ianna cata dreptate ai .
Esti dura si totusi spui adevarul .Trebuie sa imi gasesc o activitate ...ai dreptate ca sa uit ca nu mananc ca pe "vremuri" defapt unul dintre motivile pentru care eu mananc fara mine este lipsa de ocupatie...pur si simplu nu gasesc ce sa fac...
M-am gandit sa ma ocup de vechea mea ocupatie scrisul...sa mai si citesc ceva ...cand chiar nu am ce face sa desenez si sa numai fiu chiar asa de adiccted dupa tv pt ca sunt si recunosc.

Cata dreptate ai cu "perioada de invatare" daca stau si ma gandesc cate dintre colegele mele au trecut prin ce trec eu ?
Cate persoane au privit viata din doua unghiuri ?
Daca chiar reusesc sa slabesc voi fi mult "mai invatata in ale vietii" decat alte pers. care nu au trecut prin asta si toate fetele de pe forumul asta vom fi mult mai invatate..si iarasi zic..DACA vom slabi si DACA..o vai sper ca da.

Cine stie ...poate ca si in tot raul este si un bine..Cine stie...
Adelayde, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1707 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 933 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat