View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 19:21:10
Ayla's Avatar
Ayla Ayla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 160cm, 72kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ayla - Lupta continua pentru motivatie

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Sunt destule mancaruri pe care le poti lua la pachet ca sa nu sari peste mese.Nu trebuie 3 gustari si 2 mese ci invers,3 mese+2-3 gustari!

Ps:Cafeaua cu lapte nu e gustare!
xD era destul de dimineata asa ca o sa dau vina pe faptul ca eram adormita 8-18 din 2 in 2 ore sunt 6 mese deci 3 mese 3 gustari ~my bad~. Cat despre cafea intr-adevar nu prea e gustare dar ma tine intre mese cat sa nu-mi iau prostii de mancare. Imi place la nebunie 3 in 1 de la Sly care are indulcitor si lapte degresat si de obicei o fac intr-o cana mare cu lapte la dorna 0% si apa fierbinte delicioasa calorii putine si nu-mi mai trebuie nimic vreo ora doua. A trebuit sa aleg optiunea asta pt ca eu fac cea mai ingrozitoare cafea din lume >.< o sa ziceti ca exagerez dar numai pana gustati
__________________
Ayla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2141 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1624 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 850 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]