View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 24 aug 2011, 16:14:41
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit re: Jurnal de mentinere Georgii

Cum ziceam dimineata..a venit momentul sa va spun si detaliile.
Pana acum 3-4 luni nu imi faceam griji ce mananc,cand si cat.Nu imi pasa ca aveam 56 de kg.Nu imi pasa de aspectul meu..ma vedeam bine in oglinda.
Intr-o zi m-am urcat din curiozitate pe cantarul cel nou care il luase mama mea si am vazut 56.8 kg!Bineinteles incepusem sa imi fac griji,sa nu mai mananc dimineata si seara ..am dat jos 2 kg in cateva zile,pe care logic ca le-am pus la loc.
Dupa o luna..mai pe scurt prin octombrie 2010 am renuntat la paine,Cola..putine dulciuri,ulei mai putin si de masline etc.Stit si voi..ce e rau intr-o dieta.Bineinteles..asta nu a durat mult..dar am reusit sa dau iar 2,5kg jos in 2 saptamani.Un pas marisor pentru mine as putea spune.
Au urmat luni in care micsorasem portiile de mancare,nu mai mancam dulciuri deloc(poate o data la 2 saptamani)..dar nu mai mancam la micul-dejun crezand ca asa slabesc.Ei bine mare greseala..nu mancam dimineata..dar seara mancam si pentru dimineata.Horror!.Acum 2luni cautandu-mi o dieta ''minune'' am dat de voi slabutelor.Si de aici incepe adevarata poveste.Desi nu vreau sa mai intru in detalii pentru ca le veti gasi in celalalt jurnal al meu(de slabit) pot zice ca mi-am schimbat viata in 30de zile.
Deci dieta pe care am tinut-o si cu care am dat jos aproape 4kg a fost South Beach.
Sportul pe care l-am facut in timpul slabirii a fost foarte putin pot zice..Acum la mentinere fac dublu sau triplu cat faceam la dieta...deci va dati seama.
Am facut tae-bo,zumba,aerobica ,putin alergat..mult mers pe jos..cat mai diversificat.Poate unele dintre voi va veti gandi altfel..stiu eu am dat f.putin jos..avand norocul ca m-am oprit la timp.Dar a fost greu pentru mine..pentru voi sa dati 4-5kg jos e floare la ureche..Dar pentru mine nu.Acum sunt si eu multumita de ceea ce vad in oglinda si ma simt super cand ma lauda cunoscutii.Desi unii zic ca eram bine si la greutatea de dinainte..fiecare cu parerea lui ,nu?
Cam asta ar fi pe scurt.Deci fetelor..nu faceti greseli ca mine..nu sariti peste mese..si cel mai important FACETI SPORT.Nu cu orele..30min de 4-5 ori pe saptamana ajuta mult credeti-ma.Dar faceti-l cu drag...ca daca te simti obligata..nu ai niciun chef de el.Stiu din experienta proprie.
Daca aveti vreo intrebare sunt aici ..cu mare placere va voi raspunde.
Si scuzati...romanul.
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat