View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 29 aug 2011, 18:51:33
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Relatia intima cu dificultati

Citat:
Anterior postat de mirela elorica Vezi mesajul
Buna ,fetelor!Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!Weekend-ul asta nu am luat-o razna cu papica,dar nu am respectat dieta Dukan pe care o incepusem.Am luat un 500g,dar de maine reintru in ritmul de dieta si sport.Dar pe langa asta am o mare problema si simt ca as putea sa ma destainui voua,slabutelor,poate experienta voastra m-ar putea ajuta-sunt cu iubitul meu de aproximativ 2 luni,timp in care am petrecut cam vreo 4 weekend-uri impreuna;ma atrage,il atrag,ne placem reciproc,ne simtim bine impreuna,pana la un punct-facem dragoste,dar nu poate ejacula...A ejaculat o singura data in 2 luni;nu stiu,poate sunt eu vinovata,am incercat dif lucruri-pozitii,lenjerie sexy;el zice ca e faptul ca nu a avut o relatie intima de vreo 11 luni si probabil din cauza masturbarii..nu stiu ce se intampla,ma framanta mult problema asta...Va rog,ajutati-ma...
buna mirela! scuza-ma ca intervin dar atat timp cat ne-ai cerut sfatul banuiesc ca imi este iertata "interventia"
eu zic sa nu disperi prea tare caci asa cum a-i spus si tu aveti doar 2 luni de cand sunteti impreuna. apoi a-i mai spus ca din cele 4 intalniri o data a reusit sa duca la capat un act sexual normal deci speranta ca lucrurile incet incet sa intre in normal ar fi. iar daca o sa ajungeti sa faceti un scop din asta sigur lui o sa ii fie din ce in ce mai greu caci o sa se streseze psihic din ce in ce mai mult. eu nu cred ca trebuie sa te invinovatesti tu pentru ceva caci dupa parerea mea e o problema a lui care intradevar trebuie rezolvata in 2 dar cred ca si daca ar fi fost cu altcineva problema era tot acolo, noroc ca a gasit o persoana ca tine care e dispusa sa il ajute sa isi rezolve aceasta problema. apoi el trebuie sa fie fff sincer si deschis cu tine caci daca vrea intradevar o relatie cu tine si trebuie sa rezolvati impreuna problema o sa trebuiasca sa iti spuna adevarul in sensul sa iti marturiseasca daca a mai avut si inainte aceasta problema sau este noua.
eu cred ca ar trebui incercat sa rezolvati in 2 problema avand in vedere ca sunteti la inceput si apoi daca pe parcurs lucrurile nu evolueaza in bine sa incercati sa apelati la ajutor profesional si astfel o sa fiti si mai evoluati cu relatia sentimentala si el s-ar simti mai confident cu situatia.
pentru moment asta este parerea mea. sper sa va rezolvati problema si sa va fie bine impreuna

koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat