Subiect: Jurnal gabidari
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 nov 2011, 06:39:09
gabidari's Avatar
gabidari gabidari este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 nov 2011
Locaţie: Teheran, Iran
Vârsta: 51
Dieta: dieta Rina
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal gabidari

neata.. azi am o saptamina de dieta ,si m-am cintarit 59,7 kg...e super bine pt o saptamina.....deci asa cum ma asteptam o sa reusesc sa imi ating scopul!!
Crystinutza bun venit in casuta mea... nu stiu daca e un secret anume ,sau pt mine nu mai e,dupa ce mi-am atins greutatea dorita am continuat sa maninc sanatos si sa fac sport,dar cel mai important am gindit pozitiv...pt ca asta e marea greseala a tuturor,mereu gindim negativ atunci cind mincam ceva automat ne si gindim ,vai am sa ma ingras daca maninc asta sau ailalta,si logic exact asta se va intimpla....e lege in Univers sa atragem in viata noastra absolut tot ce gindim ,fie bun sau rau!!Recunosc ca in vacanta asta de vara am cazut si eu prada gindurilor negative si dupa ce am renuntasem la carne total 1 an si jumatate ,la insistenetele mamei si a familiei din Ro ,am inceput sa maninc carne dar primul meu gind a fost ca am sa ma ingras,si la fiecare bucata de carne care o mincam ma obseda gindul asta ...asa ca in 3 luni de vacanta ma luat 4 kg!!Dar asta e ...mi-am primit lectia din nou...si gata mi-am jurat sa nu mai gindesc rau despre mincare niciodata..nimic nu ma ingrasa...corpul meu are nevoie de toate vitaminele si mineralele din mincare,si inainte de a ma aseza la masa imi spun mereu"MANINC ,DECI SLABESC"...
gabidari, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1771 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1254 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 480 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]