View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 24 nov 2011, 14:47:40
agarthian's Avatar
agarthian agarthian este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 nov 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Rina's 90
Date: 169cm, 76.9kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (agarthian)

Citat:
Anterior postat de laurra Vezi mesajul
Bine ai venit printre noi Agarthian.Sunt sigura ca o sa reusesti sa dai jos f mult numai prin simplul fapt ca renunti la alimentele nesanatoase(este un pas f mare sa realizezi acest lucru:gen faina alba ,zahar ,prajeli ,tocaturi -ma refer la sarmalele cu orez ,cartofi-au f multi carbohidrati)Practic asta inseamna montygnacul.Iti zic eu din proprie experienta.Cu rabdare o sa reusesti ce ti-ai propus.Insa nu uita ca mentinerea e cea mai grea.Asa ca ,decat sa slabesti 5 kg intr-o luna ,mai bine 2 si esti sigura ca nu le mai pui la loc.Succes la concurs!
Nu uita ca este un concurs de slabit sanatos
Buna Laurra!

iti multumesc pentru incurajare. Ziceam ca am incercat Montigniac, dar din pacate la mine nu a functionat, in principal pentru ca nu am putut sa o tin decat destul de putin timp... undeva la 2 saptamani.

M-am apucat de disociata (Rina's 90), care contine si o zi de carbohidrati, totusi intentionez sa ma tin relativ departe de cartofi.

Te pup, si spor la concurs, si eu m-am inscris deja
agarthian, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]