Subiect: Jurnal ella2810
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 02 dec 2011, 16:05:07
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal ella2810

Citat:
Anterior postat de ella2810 Vezi mesajul
Buna Slabutelor!
Ma numesc Mihaela (Ela) si am 17 ani.
M-am decis sa imi fac acest jurnal deoarece vreau sa slabesc cel putin 7 kg si am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma ajuta cu sfaturi si pentru a ma sustine in lupta cu kilogramele in plus. In trecut am avut mai multe tentative de a tine diete dar au fost un esec deoarece mancam destul de putin si rezistam cel mult o saptamana in care slabeam in jur de 3 kg pe care apoi le puneam inapoi in 2 zile. Am 1.67 m si 66 de kg. M-am gandit sa tin dieta hipocalorica, sa mananc in jur de 1400 de kcal si sa fac o ora de sport pe zi. Maine mi-am propus sa mananc la micul dejun iaurt simplu cu fulgi de ovaz, la gustare ceva fructe deoarece sunt la scoala , apoi la pranz o pulpa de pui pe gratar cu salata, la gustarea 2 si cina nu mai am idei, ma puteti ajuta? Ce parere aveti pana acum?
O seara frumoasa!
V-am pupat pe toate!!!
Draga Mihaela, bine ai venit!
Bravo pentru planul tau de a renunta la infometare si de a manca de 1400 calorii pe zi, e numai bine asa! Iti recomand pentru inceput sa faci doar de 4-5 ori pe saptamana sport, ulterior sa cresti la 5-6 ori. O zi pe saptamana lasa-ti-o pentru relaxare si refacerea muschilor.

Ce sport faci? Iti recomand pentru inceput cardio (aerobic, tae bo, zumba, bicicleta, jogging) .
Ca sport eu fac Turbo Fire, e un sport intens, cardio cu antrenament pe intervale.

La gustari poti manca fructe/iaurt/30 de migdale, nuci, alune, fistic, caju/ou fiert/bucatica mica de sunca slaba/morcovi/un fruct cu 1 lg de unt de arahide/2-3 patratele de ciocolata neagra.

Multa bafta!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]