View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 20 dec 2011, 15:33:24
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal brainiac - In cautarea propriei persoane...

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


daaa, si eu am dezvoltat o obsesie de a ma uita dupa fete pe strada, de a le analiza..prostia mea e ca ma uit atat de mult dupa ele, incat atunci cand sunt cu prietenul meu, il acuz deseori ca se uita, desi nu o face..pentru ca ma gandesc ca daca mie mi se pare atragatoare o fata, lui cu siguranta i se pare si mai si..
cred ca asta e unul din motivele pentru care imi doresc sa slabesc..vreau sa scap de aceasta mica boala a geloziei si de acest sentiment de nesiguranta..
iubitul meu ma mai alinta papusa..si am simt bine..dar m-as simti si mai bine, daca atunci cand m-as uita in oglinda as vedea nu numai o fata draguta, ci si un corp, nu perfect, dar cu dimensiuni decente si tonifiat
iti doresc mult succes in orice te vei gandi sa intreprinzi, pentru a ajunge o slabuta sanatoasa si fericita si sper sa legam o prietenie pe acest site..te astept oricand in jurnalul meu..si oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, imi poti scrie..
repet, ma regasesc in 80% din ce ai scris tu..si eu am facut sport, dar cand eram mai mica..corpul meu a avut sansa de a se dezvolta intr-o forma frumoasa..si ar fi si acum, daca as fi slaba..
constructia mea e de clepsidra in mod normal..umeri drepti, talie care iese in evidenta, fund bombat..singurul dezavantaj pe care l-am vazut la mine mereu ar fi musculatura pirioarelor foarte dezvoltata( cum au majoritatea gimnastelor)..dar nu ar fi un capat de tara, daca acum peste muschi nu as avea si grasime..
muncesc suficient , zic eu, ca sa slabesc si sa ma modelez..si sper sa reusesc, in curand sa redevin cea care am fost
da si eu sunt clepsidra... acum una cu colac ) dar o sa ne revenim noi nu-i asa? faptul sa stiu ca nu sunt singura care a trecut prin asemenea faze ma face sa rasuflu putin mai usurata si sa-mi zic ca nu sunt chiar asa stricata si daca altii au reusit pot si eu. Uite ca m-ai mai pus pe picioare multumesc tare mult. Aaaa si numele meu e Anca
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]