View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 09 ian 2012, 21:52:17
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei emotional eater (yoyo23)

hey yoyo,

si eu te inteleg perfect. tot emotional eater sunt si eu si tot asa am luat 20 de kile mancand pe furis..si spre sfarsit mancand de-a dreptul in vazul tuturor..ca deja nu-mi mai pasa. Important e sa incerci sa rezolvi nemultumirile, frustrarile..etc. Alt lucru important este sa descoperi daca e o problema medicala si sa o tratezi..da, sa o tratezi cu ceva medicatie cu yoga/meditatie. In momentul in care ai rezolvat aceste lucruri ai sa fii focusata pe slabit, o sa-ti fie lejer sa te concentrezi si o sa-ti fie usor sa iti adaptezi stomacul la un anume fel de a papa.

Foarte bine ca ti-ai facut un jurnal. Parerea mea este sa scrii in jurnalul tau si victoriile si esecurile. Esecurile sunt tot ale tale si daca nu vorbesti despre ele si nu se gaseste cineva sa te asculte atunci nu ai cum sa reusesti sa treci peste ele..sa le invingi. Gasesti aici oameni care te asculta, care te sustin si care te ajuta sa schimbi lucrurile negative care te doboara in lucruri pozitive. Cei ce nu sunt in stare sa-ti asculte vorbele triste despre esecuri si dureri..sa nu o faca..sa ocoleasca jurnalul. Deci, iubita..scrie, povesteste si mananca sanatos. Incearca sa ai mese sanatoase la pranz, consistente chiar (dar sa nu te ridici satula de la masa). Incearca un mic dejun la un 300 de calorii si apoi o gustare dupa-amiaza. Dupa mine, gustarea de dupa amiaza e foarte, foarte importanta. Cam asta scumpa copila. Am sa mai trec sa te citesc si sa vad cum iti merge.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].