View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 23 ian 2012, 09:09:17
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Am luat o pauza si am mai incercat inca o data, de data aceasta mi-am 'fixat' corpul dupa descrierea facuta de tine, a fost cam la fel de greu ca si primele 7.

Daca ma pun in genunchi (incrucisati), fac mai multe, pana la 13. Numarul depinde si de suprafata pe care stau genunchii, cu cat mai tare este, cu atat mai putine.

ps: ca sugestie pentru acest subiect, ar fi interesante cateva filmulete cu executarea corecta (pentru exemplificare).

Incerca sa le faci cand esti odihnita ca sa fie de calitate. Cantitatea conteaza doar daca este de calitate.
Incearca sa impingi de la subtioara, nu de la cot; nu stiu cum sa ma exprim mai bine... este miscare mai mult de spate si de piept decat de triceps; rolul tricepsului e mai mult la stabilizare decat la impins.
La fimultete... chiar nu are sens; diferentele se simt dar nu se vad.

O metoda, mai ciudata, dar foarte logica, este sa pui pe cineva sa iti dea cateva suturi cand esti in pozitia de flotare, mai tare cu siretul. Nu tare sa invineteasca si nu cred ca prea are sens sa spun ca nu trebuie sa dea la cap, rinichi, coloana. De ce suturi? Atunci cand anticipezi o lovitura iti strangi involuntar muschii, te incordezi fix cum trebuie. Te strangi, te faci mai compact. O serie de lovituri unde ai dificultati in a te "strange" pot face miracole. Asta este starea de rigiditate cautata. Pe langa asta, nu stiu sa explic ce se intampla in muschi dar o lovitura decenta pe muschiul care este la limita(de exemplu pectoralul la a 13-a flotare - daca nu ai sani- scuze) il ajuta sa performeze. Astfel mai storci o flotare.


Exita o metoda de antrenament care spune sa faci cat mai putine odata, dar cat mai dificile si cat mai des cu putinta fara sa se instaleze oboseala. Ideal este sa te simti revigorat dupa exercitiu si nu stors de energie; sa te opresti la jumatate din numarul maxim pe care l-ai putea face sau cu cateva inainte. Astfel corpul se invata cu miscarea si se adapteaza la ea mult mai repede. Ca provocarea sa ramana la repetitii putine trebuie sa se creca dificultatea exercitiului - se schimba unghiuri, se fac diverse variatii sau se creste greutatea - orice care sa mareasca tensiunea in muschi. Asta se cauta: tensiune in muschi. Dat fiind ca vrem sa facem cat mai des devine dificil sa te duci la sala la fiecare ora sa faci cateva repetari si incepe sa aiba sens lucrul cu greutatea corpului.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat