Subiect: Off-topic sport
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 21:06:57
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de iulicris88 Vezi mesajul
In privinta asta nu ai dreptate. Nu zice nimeni ca nu e bun mersul pe jos, dar nu lucrezi decat o grupa limitata de muschi. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in timp corpul se obisnuieste cu genul asta de miscare si nu mai da randament. Exercitiile cum ar fi zumba, start walking, tae bo sunt special alcatuite sa acceseze un numar mare de muschi si sa se consume multe calorii. Mi se pare greu de crezut ca atunci cand mergi pe jos sustii un ritm suficient de intens cat sa arzi calorii cat intr-o sesiune de aerobic.
Ok, sunt de acord ca e bine sa mai renunti la masina si sa te deplasezi pe jos cand ai de mers la piata sau mai stiu eu unde dar daca vrei sa slabesti ai nevoie de ceva mai intens.
eu n am zis ca nu ard. am zis ca sunt tot cardio ca si mersul pe jos. ideea era de sport. ai sa faci zumba si start walking toata viata?
de mers pe jos ai sa poti sa mergi zilnic pe jos toata viata, daca-ti implementezi niste reguli. dar daca mergem cu masina la piata si facem zumba in sufragerie e egal cu zero!
asta am vrut sa spun. ca lumea nu e eficienta. pe cata lume tine facutul sportului in sufragerie?
zumba si co. faceti acum cat sunteti la regim si va miscati sa slabiti. eu vorbesc de sportul in contextul unui stil de viata sanatos. despre asta se vorbeste.
despre asta se omoara sa explice si quarc si anqutz si contesa si care mai sunt!

Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat