View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 13:00:03
denisadaniela's Avatar
denisadaniela denisadaniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2011
Locaţie: ardenno, Italia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 161cm, 49kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Anca - Trebuie sa slabesc!!!

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Buna Anca, si bine ai venit pe forum!
Te felicit pentru kg care le-ai dat jos deja!! Nu conteaza cate mai ai de pierdut, vei reusi! Iar noi suntem aici sa te sustinem. Spune-i mintii tale ca ceea ce a acumulat in asa mult timp, nu poti lasa in urma doar in cateva zile. Sau cateva luni. Trebuie suficient timp, dar important e ca vei slabi frumos, sanatos si fara sa te reintorci la kilogramele initiale! O sa vezi!




Te-am laudat pentru kilogramele slabite.. Dar nu te pot lauda si pentru modul in care ai facut-o! Deci pe bune, mi se pare un regim kamikaze! Fara sa ma leg de prea multe la el, uita-te numai cate oua te pune sa mananci!!! Galbenusul de ou e dinamita pentru colesterolul tau (al nostru, in general), care de la el urca pana la ceruri, inapoi, si inca 7 drumuri la fel ca asta!! Nu mai retin exact cate oua recomanda medicii sa consumam pe saptamana.. Dar era ceva in jur de 3 oua, daca nu ma insel. Sau 4.. Ma rog, pe acolo pe undeva. Dar 2 oua pe zi??? Inca nu pot sa cred!
Plus ca in primele faze e o dieta foarte saraca, si care dureaza prea mult timp fiind asa saraca! Adica de exemplu, eu voi tine dieta Dukan. In principiu, faza de atac este formata doar din proteine. Dar aceasta faza nu trece de 10 zile! Si ai o varietate mult mai mare unde poti alege! Sau sunt muuuulte alte diete, care iti permit sa mananci cat vrei tu, mult mai variat si mai sanatos decat asta.. Eu ti-as recomanda sa te documentezi putin, si sa mergi pe o alta dieta.. Asta ca sa slabesti fara sa-ti pui in pericol sanatatea, si ca sa o poti duce la capat cu brio, fara sa te infometezi, si slabind progresiv.
Sincer, din toata inima, sper sa te mai gandesti...
Sa ai o seara frumoasa!
in afara de oua,uita-te ca trebuie sa manance mezeluri,2 sapt numai carme,2 sapt doar legume fructe si lactate,scuza-ma nu poti avea viata sociala daca manaci numai asa,stai toata ziua in baie,,sunt foarte multe nereguli la dieta asta,si catalin crisan parca era cantaret...are studii????de cand e nutritionist???
denisadaniela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]