View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 feb 2012, 17:30:49
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: Jurnal de Puffoasa

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul


A devenit un obicei nu? Dar iti zic persoanele ceva in gen, te-au jignit vreodata? Doar ca fapt divers intreb.
Mai stii tu ca Dumnezeu da celui ce poate tine, il pune la incercare? Faci fata la toate, nimic mai rau ca in trecut nu mai poate fi.
Tare faza cu sutul in fund .
Unde e mama ta daca pot intreba

E putin la md-ul sa stii, micul dejun e cea mai importanta masa.Nu se sare, nu se mananca putin. Pe langa ce ai mancat la md poti adauga un ardei, o rosie sau un iaurt natural..sau daca ai o o felie de paine integrala( nu e indicat sa se renunte definitiv la paine). Pranzul il poti diversifica ca sa nu te plictisesti de aceeasi mancare.
Nu uita sa nu scazi sub 1000 de calorii, pt inceput poti avea 1200-1400 dar nu 1000 ca,daca nu mai slabesti nu ai de unde scade.
Ma bucur enorm sa aud ca faci sport, e ft bine. Poti face start walking cum a zis si Animis, poti combina 30min bici si 30 start walking, sau mai putin, cat crezi tu ca poti dar sa nu te fortezi. Daca ai nevoie de un sfat, ai o nelamurire, ma gasesti la mine in jurnal( nu-l mai am la semnatura dar ma gasesti sub denumirea 'jurnalul unei adolescente rebele-georgii') si ne citim.
Jigniri au fost mereu, doar ca am un stil ironic si le cam intorc.. chiar daca in adancul meu , mai ales cand eram copil respectiv adolescenta ma mahneau. Mai la maturitate mi-am dat seama ca anumite persoane isi hranesc orgoliul jignind pe cei din jur, si pana la urma am ajuns sa ma gandesc ca asa e, sunt grasa, persoana respectiva nu-mi spunea un neadevar, cred ca in esenta nu ce ne spune ne doare.. ci felul in care ne este spus.

Mama mea este pleaca in Suedia.

Cat despre sport.. momentan sunt zapezile cam mari, dar cum o sa simt picioarele pe pamant am sa-mi iau animalul, o catea si iesim la alergari, eventual leg de mine o bucata de carne macra in sange poate ma alearga ea pe mine sa ma manance si asa maresc si pasu

Paine inca nu mananc pentru ca asta m-ar incuraja sa mananc chestii pe care le pot manca doar cu paine.. asa ca pana ma obisnuiesc in ritmul asta , o saptamana 2 o sa ma tin cat de departe se poate de paine .
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]