View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 25 feb 2012, 21:34:42
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 34
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 79.9kg
Mesaje: 7.341
Aprecieri acordate: 3.839
Am fost apreciat(a) de 3.145 ori in 1.665 mesaje
Implicit Re: Vinurile romanesti contin sulfiti

Nici nu am observat pe etichetele vinurilor sa scrie asa ceva si culmea e ca ma si uitam (si si pe cele de bere de altfel), tocmai sa vad din ce sunt facute si de ce nu au ingrediente exacte. Gen: struguri de care, de unde, in ce procent, cat zahar, in fine ce-ar mai trebui acolo... E-uri!!! de exemplu. Si la bere la fel. Eu beau extrem de rar dar daca cumpar, ma uit si citesc. Cum nu am vazut? Le-am trecut efectiv cu vederea, asta trebuie sa fie. Ingrediente am gasit in cazul lichiorurilor, si da, contin si ele, eu am citit eticheta unuia de cirese.

Oricum, si daca am vazut/as fi vazut pe eticheta vinului sa scrie "contine sulfiti" nu m-ar fi dus cu ideea la E-uri, ci mai degraba la ceea ce scrie pe unele etichete "contine urme de lactoza/gluten"

Ce bine ca am vazut subiectul.
__________________
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat