View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 06 mar 2012, 22:35:09
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Bine ai venit! E bine ca ai identificat problema si ca vrei sa faci ceva in privinta asta. Fii optimista, mentine-te activa, mersul pe jos e prefect in acest stadiu, mai ales daca zici ca te confrunti cu diverse dureri si cu oboseala. Sportul mai intens o sa vina cu timpul.

Ca sa nu te "arunci" direct intr-o dieta, poti sa incerci sa micsorezi portiile (de exemplu, lasa in fiecare zi in farfurie o gura de mancare, maine 2, poimaine 3, apoi pune-ti mancarea intr-o farfurioara mai mica), si incearca, pe cat posibil, sa te abtii de la paine alba, fainoase, sucuri carbogazoase, dulciuri din comert si mancaruri prea grase. Si, dupa ce te obisnuiesti cu aceste principii, poti incerca si o dieta mai stricta. Fructe si legume mananci? Daca nu iti place apa, fa-ti ceai, indulcit cu miere sau, desi nu e foarte recomandat, pentru inceput, cu un pic de indulcitor, lichid sau pastile (nici mie nu imi place sa beau apa de dimineata pana seara, am nevoie de un pic de gust).

Te pup, iti tin pumnii si sunt alaturi de tine!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]