View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 mar 2012, 09:53:23
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Veronica2012 - Cum mai e sa fii slabuta?

Citat:
Anterior postat de Veronica2012 Vezi mesajul
Bine v-am gasit si bine te-am gasit!!! Adica la modul serios si sincer BINE CA V-AM GASIT. Stii, intrebarea aceea a venit dupa ce am tot observat miscarile si atitudinile oamenilor slabi, mai cu seama a acelor femei care orice ar pune pe ele se aseaza frumos, si se misca intr-un anumit fel, cumva mai degajate, si m-am gandit eu ca trebuie sa fie tare simplu sa fii slabuta. Eu atat vreau, sa imi fie mai simplu.
Sa stii ca de doua zile am mai cenzurat si eu din mesele copioase de seara. Totusi cateva bomboane mici de ciocolata cu stafide am mancat aseara...a fost un impuls de care nu sunt prea mandra. Genul asta de porniri trebuie eu sa mi le stavilesc. Ce sfaturi ai si aveti, ca sa elimin momentul ala gen "hai sa mai iau o bucatica?"
Multumesc din suflet de incurajari!!!!
Sfaturi?Iubita, in momentul ala gandeste-te ca nu merita sa strici munca ta cea de toate zilele pentru o bomboana.Care nu numai ca ingrasa dar si contine numai porcarii care iti afecteaza organismul in fel si chip.Gandeste-te ca placerea de a manca o bomboana tine (cat?),2 minute?Dar cand se depune, celulita si grasimea cat tine, cat dureaza?SAptamani intregi, luni intregi, adica ore de sport, efort fizic si abtinere, poate si frustrari, ca la un moment dat apar si astea.

Daca nu tine asa, treci la baut apa.Apa iti taie din pofta si iti umple stomaculSAu in faza incipienta, treaca-mearga, poti manca un fruct dar totusi nu prea tarziu seara
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]