View Single Post
  #91 (permalink)  
Vechi 26 mai 2013, 23:06:41
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Situatiile jenante din cauza felului cum aratam

Cea mai mare problema a copilariei si adolescentei mele au fost remarcele primite din partea mamei care avea grija sa imi reaminteasca ca sunt grasa de fiecare data cand puneam ceva in gura. Ma simteam foarte prost din cauza asta, plangeam, am avut si discutii cu ea in care i-am spus cum ma simt. Se oprea o perioada dupa care incepea din nou. Cel mai greu mi se pare sa primesti astfel de cuvinte din partea cuiva apropiat.

Colegii nu m-au necajit niciodata, nici nu am fost atat de grasa incat sa am nevoie de porecle, au avut alte "tinte". Mi se pare un lucru foarte josnic sa comentezi despre greutatea cuiva daca nu stii din ce cauza arata asa cum arata. Daca totusi vezi ca persoana respectiva mananca numai junk food si se mira de ce ocupa 2 scaune, cred ca ar avea nevoie de o palma de trezire la realitate, data totusi intr-un mod elegant.
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat