View Single Post
  #919 (permalink)  
Vechi 15 mai 2012, 11:57:50
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Citat:
Anterior postat de angi75 Vezi mesajul
Buna dimineata Leelyy!
Astazi este prima zi de dieta la mine - faza de atac- si umblu si eu sa citesc pe ici pe colo......vroiam sa te felicit pt vointa pe care ai avut-o si ai slabit atitea kg............arati senzational!!!! nu stiu cum puteti voi, unele fete sa slabiti atitea zeci de kg si eu nu ma pot mobiliza pt 5-6 kg ..........poate reusesc cu Dukan ca pina acum tot am dat jos 2....apor iar kle-am pus inapoi....si tot asa ....
Felicitari inca o data!!!!
p.s. in faza de atac cite linguri/lingurite de tarite de ovaz trebuie sa comsum ? eu am inteles ca 1 lingura si 1/2, e corect? si le consum pe toate o data sau portionat? cum e mai ok, in apa sau in iaurt?
Buna Angi! si scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum...
Poate ca tu nu reusesti sa slabesti, tocmai pt. ca ai f. putin de dat jos! Chiar si la mine merge mult mai greu dieta, acum cand am scapat de ce-a fost mai greu. Personal, mi se pare prea drastic sa tii Dukan pt. numai cateva kg... dar este alegerea ta.
Ai dreptate, in faza de atac se consuma o lingura si jumatate de tarate, absolut cum doresti tu: in iaurt, in lapte, in salate, poti sa-ti faci biscuiti, lipii, clatite, brioase, etc. F. Important este sa consumi taratele in prima parte a zilei, in nici un caz seara.
Multa bafta iti doresc si te mai astept pe la mine.
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]