Subiect: Relax and tone
View Single Post
  #92 (permalink)  
Vechi 08 iun 2012, 08:35:28
eirene21's Avatar
eirene21 eirene21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Mananc sanatos si fac sport!
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 541
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Relax and tone

Citat:
Anterior postat de Laviniutza Vezi mesajul
multumesc pentru urare:*...nici eu nu mai fol aparatul pt masaj ,doar pentru calcaie....unica solutie care mai mi-a ramas este masajul cu mana facut de mn....chiar acum nu demult mi-am cumparat o crema ptr vergeturi de la o farm naturista.....acum cu masaj in fiecare seara si folosind crema sper sa mai scap putin de vergeturile astea......
Totusi stii care este problema? Eu il puneam pe sotul meu sa-mi faca masaj si mi-a agravat problema pana m-am oprit. Daca nu este facut corect, atat miscarile gresite cat si cremele pe care le folosim pot dauna. Deci trebuie foarte multa grija, ca altfel ajungem mai rau decat eram inainte. Eu am folosit si niste creme speciale de la Elancyl, dar nu pot spune ca m-au ajutat prea mult. Sincer, cel mai repede mi s-a dus de la sport, faca foarte multe exercitii pentru picioare si in special spinning, care pentru mine a fost cel mai benefic.

Mai departe ramane la alegerea ta, si iti recomand sa studiezi bine miscarile masajului, ca sa nu agaravezi problema si apoi sa nu mai stii incotro s-o iei.

Pupici!
__________________
Eyes on me !
---------------------------------------------------------------
Jurnal Eirene

When nothing goes right....go left!
Răspuns cu citat