View Single Post
  #946 (permalink)  
Vechi 29 nov 2013, 21:43:38
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de Axenya Vezi mesajul
Buna, slabutelor ! eu am dat-o in bara rau. Saptamana asta am fost plecata din tara si bineintels ca toata dieta mea s-a dus naibii. Am mancat numai produse de patiserie, fast-food, mancaruri grase. Am mancat dupa cum au hotarat sefi ca si meniu. Offf... mai devreme am ajuns acasa si nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar. Azi am mancat f mult dulce pe drum, cam 70 de grame de napolitate si un strugure mare, plus un ceai cu miere. Mi-e si frica sa nu imi fie rau de la atata dulce... Apropo, dupa o zi in care mancam prea mult dulce ce putem face ca nu cumva sa ne fie rau?
Maine merg la cumparaturi si trec repede la dieta, o sa imi devina organismul" imun" la diete daca mai fac pauze din astea...
Buna draga mea, sper sa nu-ti fie nimic de la dulce, de obicei cind intrec masura pe mine ma doare pancreasul sau stomacul...sper ca la tine sa nu fie cazul.
Mai bine nu te urca pe cintar, de ce...o s-o faci peste o saptamina.
Spor de maine la slabit

Si eu cu mincatul nu prea stau ok si maine noapte sotul ajunge acasa, si o sa fie si mai greu...dar vedem cum ma descurc.

mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mutulica:
Axenya (30 nov 2013)