PDA

View Full Version : Retete Montignac Faza I - Aperitive


  1. Clatite de linte
  2. Bunatate de conopida cu maioneza de avocado - raw
  3. Pesto raw de spanac cu avocado
  4. Conopida cu maioneza de seminte - raw
  5. Branzica raw de migdale
  6. Pateu de seminte raw
  7. Lapte de migdale cu susan
  8. Falafel (chiftelute din naut)
  9. Humus
  10. THINA (pasta de susan-tahini)
  11. Tarta cu branza de oaie, urda si spanac
  12. Souffle de spanac
  13. Rulada de mozzarella cu somon afumat si busuioc
  14. Rosii si ardei umpluti cu brinza
  15. Oua umplute cu jambon
  16. Chipsuri
  17. Man de usturoi cu branza de vaci
  18. Bavareza de sparanghel
  19. Spuma de jambon cu sos de rosii
  20. Sufleu de branza de capra
  21. Flan de branza de vaci
  22. Castraveti cu iaurt si menta
  23. Rosii cu ton
  24. Coronita de oua
  25. Oua „mimoza"
  26. Oua in aspic
  27. Anghinare cu branza de vaci
  28. Spuma de sunca cu praz
  29. Sorbet de castraveti cu sos de rosii
  30. Terina de spanac cu somon
  31. Bavareza de branza de vaci, castraveti si sos de menta
  32. Rulada de omleta
  33. Un altfel de chec aperitiv stil monti
  34. Chec aperitiv
  35. Buseu cu spanac si urda
  36. Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac!
  37. Quiche cu branza in stil Montignac
  38. Rulada de carne
  39. Salata de vinete monti