Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Semintele de canepa in slabire

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 29 ian 2011, 21:44:47
Tina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Semintele de canepa in slabire

Eu folosesc seminte de canepa decorticate de 2 ani. Sunt nutritive, au scazut colesterolul au diminuat efectele negative ale diabetului in familia mea. Am selectat pt. voi, de pe internet cateva informatii.
Nu va feriti de ele pt. ca au grasimi, acestea ajuta la slabit , nu "cerealele" expandate cu zahar.


Daca ai decis sa optezi pentru un regim alimentar sanatos atunci a sosit timpul sa aflii si de calitatile semintelor decorticate de canepa.

Acestea fac parte din categoria celor mai hranitoare alimente. Gustul lor placut se aseamana cu cel al semintelor de pin si de floarea-soarelui.

Daca iti place sa mananci sanatos atunci salatele tale de legume si verdeturi vor avea de acum o noua savoare.

Conţinut nutritiv
Sămânţa de cânepă decorticată conţine 30% proteine, 41% grăsime şi 15% carbohidraţi.
Seminţele de cânepă sunt mult mai valoroase din punct de vedere al conţinutului nutritiv decât seminţele de soia. Decorticate, ele conţin 30% proteine, din care 65% este o proteină uşor de digerat, edestina, ceea ce face ca seminţele de cânepă să fie un aliment ideal pentru vegetarieni, înlocuind cu succes lipsa proteinelor de origine animală.
În seminţele de cânepă acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 sunt prezenţi în raportul ideal de 3:1 şi mentin cele mai fine vase de sânge curate, prevenind apariţia bolilor cardio-vasculare.
Microelementele prezente în sămânţa de cânepă includ stronţiu, thorium, arsenic şi crom. De asemenea, seminţele sunt o sursă bogată în vitamina E în formă de alfa-, beta-, gamma-, delta-tocoferol şi alfa-tocotrienol.

Consumul de seminţe decorticate de cânepă eco este indicat în perioadele de solicitare fizică şi psihică, în caz de hipertensiune, diabet, artrită, menţinerea echilibrului hormonal. Conţinutul nutritiv bogat recomandă seminţele de cânepă în dieta proaspetelor mămici.

Indicaţii terapeutice


  1. Oboseală, stres. Magneziul şi proteinele de calitate din seminţele de cânepă te ajută să te hrăneşti corect în perioadele de solicitare intensă şi să îţi păstrezi echilibrul în situaţii de stres.
  2. Sarcina, alăptare. Conţinutul nutritiv bogat recomandă seminţele de cânepă în dieta viitoarelor mămici şi a mămicilor care alăptează. Nivelul ridicat de omega 3 la mame a scăzut incidenţa de naşteri premature, a crescut greutatea copilului la naştere, lungimea la naştere şi circumferinţa capului, de asemenea a îmbunătăţit inteligenţa bebeluşilor de 18 luni.
  3. Hipertensiune. Prezenţa magneziului te ajută să “ţii în frâu” tensiunea, iar aportul de grăsimi sănătoase (acizii graşi omega 6 şi omega 3) în raportul ideal de 3:1 te eliberează de problema găsimilor nesănătoase pentru viaţa arterelor.
  4. Diabet. Pentru diabetici, indexul glucemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi. Seminţele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge.
  5. Artrita reumatoidă. Acizii graşi omega 3 ajută la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substanţe antiinflamatoare care funcţionează asemenea hormonilor. Seminţele de cânepă oferă acizii graşi vitali în tratarea pe termen lung a afecţiunilor artritice.
  6. Menţinerea echilibrului hormonal. Cânepa e singura sămânţă comestibilă care conţine acid gamma-linolenic benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Datorită profilului acizilor graşi din cânepă, ea este sursa cea mai adecvată de AGL pentru consumul pe termen lung.
Imagini ataşate
File Type: jpg hemp.jpg (308,1 KB, 8 vizualizări)
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Tina; 29 ian 2011 at 21:46:57.
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 29 ian 2011, 21:48:23
Tina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Semintele de canepa in slabire

Se pot achizitiona din plafare prin comanda, daca nu se gasesc la momentul respectiv. In Romania o singura firma distribuie seminte de canepa ecologice.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
magazin naturist, naturist, produse naturiste, seminte, seminte canepa, slabire, slabire naturista

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Semintele de in si slabitul ionela88 Slabire prin Metode Naturiste 35 28 feb 2011 16:53:17
Semintele de floarea soarelui livia Calorii, lipide, proteine, glucide, vitamine si minerale in seminte si oleaginoase 5 18 sep 2010 21:09:03
Masajul - important in procesul de slabire EveBolt Pregatirea pentru slabire 10 01 iul 2010 00:36:10
Biscuiti low-carb RAW, cu seminte de canepa Tina Retete Low-Carb 0 29 apr 2010 19:03:17
Biscuiti low-carb RAW, cu seminte de canepa Tina Retete Raw 0 29 apr 2010 19:03:17

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole