Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Anqutz - Slabuta 2010

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 14:43:49
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Thumbs up Anqutz - Slabuta 2010

Anqutz este o slabuta cu vechime in comunitate, iubitoare de sport, foarte pozitiva si cu multe sfaturi bune pentru slabutele din comunitate.

Va invitam sa cititi povestea ei de succes.

Noi ii dorim mentinere usoara si sa ramana mereu slabuta!


Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?

Buna! Ma numesc Anca, sunt din Bucuresti, am 22 de ani si sunt masteranda.

In timpul liber ies cu prietenii, merg la sala sau ies si joc badminton in parc, citesc, ma uit la seriale, muuulte seriale.

Mai gatesc ocazional, in special prajituri, dar pe care nu le mananc eu.

Cum ai aflat de comunitatea “slabutelor”?

Cautam continutul caloric al unor alimente. Am gasit site-ul vostru si mi-a placut foarte mult calculatorul de calorii asa ca mi-am facut cont si nu v-am mai parasit.

Faci parte din generatia Slabute 2010. Visul tau de a deveni o slabuta s-a realizat in acest an.

A meritat efortul pe care l-ai facut? Esti multumita de noua ta silueta?


A meritat cu varf si indesat. Desi am avut suisuri si coborasuri, ma simt mult mai bine in pielea mea.

Nu sunt complet multumita de silueta mea, as mai vrea sa mai dau jos 2 cm din talie si cam 4-5 de pe burtica. Dar nu vreau s-o mai fac prin dieta, ci cu ajutorul sportului.

M-am inarmat cu multa rabdare, stiu ca este un proces de durata. Sper ca in jumatate de an sa ajung unde mi-am dorit fara sa mai dau jos kg.

Cate kg ai avut de slabit?

9 kg. Stiu ca nu e mult, dar cand 70% din ele se pun pe o singura zona (abdomen) atunci sunt foarte deranjante.

De fapt, am slabit pana acum 12,5 cm din talie si mai bine de 15 cm de pe colacel. Prima poza nu e de la inceputul dietei, deja dadusem vreo 4 cm din talie si 4 de pe colacel, deci am aratat chiar si mai rau de atat.

In cat timp ai slabit aceste kg?

Mi-a luat fix un an de cand m-am inscris pana am ajuns unde mi-am dorit. Dar, am tinut dieta la inceput cam o saptamana, in care am ajuns de la 59 de kg la 57,5 kg.

Apoi am abandonat-o si m-am intors la dieta pe 11 noiembrie 2009. Si de atunci ma tot lupt cu burtica.

Ce anume te-a facut sa constientizezi ca trebuie facuta o schimbare?

Nu mi-am dat seama cat de rau m-am ingrasat decat intr-o dimineata cand m-am privit goala in oglina. M-am urcat pe cantar si am constientizat ca am luat 10 kg fata de anul precedent.

Mi-am masurat talia si aveam 77 de cm peste talie. In acea zi am dat si peste voi si mi-am facut cont pe site. Mi-am zis ca trebuie sa fac ceva. Insa mi-a mai luat o luna si jumatate pana m-am pus serios pe treaba.

Ce dieta a facut ,,minuni” la tine?

South Beach. De fiecare data cand am tinut South Beach am dat jos bine de pe talie si de pe burtica. O recomand tuturor fetelor care au probleme cu talia.

Ai avut momente in care ai vrut sa renunti la slabit?

Nici macar unul. Am avut momente cu depresie sau momente foarte aglomerate in care aveam foarte mult de invatat si in care nu ma puteam gandi la fiecare dumicat.

Dar dupa ce aceste momente treceau, tot ce-mi doream era sa ma intorc la dieta si sa ajung la silueta dorita.

Cum ai depasit perioadele in care vroiai sa renunti?

Nu am dorit niciodata cu adevarat sa renunt. Dar cand mai voiam sa calc stramb treceam prin fata oglinzii si imi “admiram” abdomenul si instant imi trecea pofta de prostii.

Sau ma gandeam ca daca calc stramb imi prelungesc perioada de dieta.

In plus de asta, in ultima luna si jumatate de dieta mi-am facut lista pentru fiecare saptamana cu ce target am si ce trebuie sa fac ca sa il ating. Si asta m-a ajutat foarte mult.

Aveam in cap, de exemplu, ca trebuie sa dau jos 500 de gr in acea saptamana si ma gandeam ca trebuie sa muncesc foarte mult pentru a -mi atinge targetul.

Cat de mult a contat gandirea pozitiva in procesul de slabire?

Pentru mine a contat foarte mult. Am observat un lucru la mine. Cu cat ma gandeam mai mult ca sunt la dieta cu atat imi era mai foame si aveam sanse mai mari sa clachez.

De cand m-am apucat sa-mi fac meniurile in avans nu mai simteam foame. Stiam ca trebuie sa mananc la ora X anumite alimente si ma concentram numai pe asta.

Vedeam jumatatea plina a paharului, eram atenta numai la ce am voie, nu si la ce este interzis.

Daca iti era foame la 11 noaptea sau la 4 – 5 dimineata si nu te ajuta un pahar cu apa, ce faceai?

La inceputul dietei, cand am tinut prima data South Beach, mancam si la 10-11 noaptea ceva cu proteine si chiar slabeam. Dupa ceva vreme, m-am hotarat sa nu mai fac asta.

Daca totusi imi era foarte foame luam o bucatica mica de pui sau ceva cu proteine si mancam. Imtotdeauna am evitat carbohidratii seara.

Cum te-ai “luptat” cu pofta de dulce?

La inceput pot sa zic ca a fost un mare chin. Simteam ca-mi ploua in gura. Fetele care mi-au fost aproape pe parcursul dietei stiu ca am un iubit pofticios, care mananca cate 2-3 prajiturele la 12 noatea sau budinca, sau mai stiu eu ce minunatii. A fost tare greu la inceput, mai luam o gura, sau plecam din camera, sau se ascundea el de mine.

M-a ajutat foarte mult si provocarea lansata de una dintre antrenoarele de aerobic de la sala: O luna fara dulciuri. A fost tare greu la inceput, dar pot sa zic ca dupa luna respectiva nici nu mai pofteam asa de mult si mi s-a redus si mult stratul de celulita.

Cu timpul am inceput sa nu mai poftesc deloc. Sincer va zic, acum ma lasa rece daca mananca langa mine ciocolata la 2 noaptea, sau daca intram amandoi in raionul de dulciuri.

Ce sport te-a ajutat cel mai mult?

Fitness-ul m-a ajutat cel mai mult. El a fost si sportul care mi-a placut cel mai mult.

De 1 an merg la sala si nu as renunta la el pentru nimic in lume.

Ce le-am zis si fetelor, sportul cel mai eficient este cel care tie iti place cel mai mult pentru ca il faci cu drag, il faci constant si nu te lasi chiar asa usor de el.

Cat de des practicai sportul? (ori/saptamana)

3 sau 4 ori pe saptamana.

Cat dura o sedinta de sport? (minute/zi)

In medie cam 90 de minute. In ultima vreme am redus sedinta de fitness si fac cam 70-75 de minute de sport intr-o sedinta.

Cat de intens?

Fitnessul il faceam intens, tot timpul adaugam greutati sau schimbam exercitiul. Cardio faceam moderat, ca sa-mi mentin pulsul la un nivel optim pentru a arde grasimi.

In fiecare zi faceai acelasi tip de sport?

Nu faceam zilnic sport, pentru ca asta mi-ar fi obosit rau muschii. Dar am facut acelasi tip de sport in ultimul an. Am facut o luna si putin, si aerobic pe langa fitness dar ma oboseam foarte tare, mancam foarte mult si in loc sa dau jos am pus pe mine.

Ce sport te-a ajutat cel mai mult sa dai jos grasimea de pe burta?

Fitness-ul si cardio. Burtica a fost de cand ma stiu zona mea problema si inca mai am de lucru la ea, dar cele 2 sporturi combinate, fitness si cardio, au facut minuni.

Ai facut masaj anticelulitic sau alte tratamente corporale?

Nu am facut. Cel mai mult m-a ajutat sa scap de celulita luna fara dulce, cand nu am pus zahar si indulcitori in gura. Dupa ce am terminat-o aproape ca nu mai aveam celulita, se mai vedea doar cand strangeam pielea intre degete.

Acum mananci orice?

Nu si nici nu voi mai manca orice. Inainte mancam mult fast-food, dar intre timp mi s-a facut sila de el.

Oricum, eu am intrat la mentinere fara sa fi apucat sa reintroduc carbohidratii in alimentatie, asa ca acum trebuie sa am mare grija ce mananc ca sa nu pun pe mine. Si inca imi doresc sa ajung sa am abdomenul plat asa ca momentan am mare grija la ce mananc.

Care este mancarea dietetica preferata?

Salata de rosii cu ceapa si ulei de masline langa un piept de pui la gratar. Imi mai plac si ciupercile calite in putin ulei de masline si cu sos de soia.

Imi plac foarte mult si fructele de mare, pe care le calesc in foarte putin ulei de masline si le mananc cu zeama de lamaie si usturoi pisat.

Care este mancarea nedietetica pe care nu ai putea niciodata sa o refuzi, nici chiar in timpul unei cure de slabire?

Crispy Strips. Desi stiam ca imi fac rau, mancam macar 2 bucati ocazional. Acum sper sa pot renunta definitiv la ei.

Ce sfaturi de alimentatie le-ai putea da celor care vor sa slabeasca? (din experienta si cunostintele tale)?

Pentru inceput, nu va infometati. Mancati minim 1000 de kcal/zi si veti slabi frumos si sanatos. Alegeti intotdeauna alimentele sanatoase si faceti combinatiile corecte. Eu va recomand sa va faceti meniul in avans, pentru mine a facut minuni. Ma concentram numai pe ceea ce puteam manca si uitam de interdictii. Daca aveam pofte imi faceam loc in meniu pentru ceva bun.

Mancati cu 4 ore inainte de somn si nu va culcati niciodata cu stomacul plin. Incercati intotdeauna sa va stapaniti poftele, dupa o vreme vor disparea. Dar nu uitati sa va rasfatati ocazional, cateva bucatele de ciocolata sau o mana de cartofi prajiti mancate ocazional va pot salva de la esec. Astfel, nu veti mai sari in mancare.

Faceti sport macar de 3 ori/saptamana cate 30 de minute. Va va ajuta sa slabiti mai repede si mai frumos. Nu va supraantrenati, mai rau veti face, va veti ingrasa si nici nu veti avea cel mai mare randament. Pauza este sfanta pentru ca muschiul sa se refaca.

Jurnal Anqutz – sport si dieta pentru corpul ideal
Jurnal de mentinere prin stil de viata sanatos si sport – Anqutz
Imagini ataşate
File Type: jpg anqutz-inainte-dupa.jpg (164,0 KB, 54 vizualizări)
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 14:58:46
andra_aly's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Bravooo!!! Mentinere usoara
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 15:42:39
Adella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Felicitari Anca ,ai o poveste de succes
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 15:47:45
ali_lumi's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Felicitarile mele Anca. Ai ajuns unde ti ai propus
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 15:48:50
curly.light's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Felicitari,Anca! Frumoasa povestea ta.
Mentinere usoara!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 15:49:24
anhelyto's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2010
Locaţie: tulcea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Personalizata
Date: 152cm, 61.1kg
Mesaje: 2.482
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

super anca...
sa iti zic un secret mic: la inceput imi era frica sa te abordez...dar cu timpul am intrat incet incet in discutie....si am foarte multe de invata de la tine...dar ar mai trebui sa mai si ascult...sa fac de fapt
merci de sfaturile ofetite si bravo!
__________________
[/URL]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 16:03:13
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

felicitari!
si sa dai cat mai repede jos cm aia !! sa arati perfect!
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 16:06:05
Sabine_28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Bravo Anca, suntem mandre de tine!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 16:08:15
Roxii's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Felicitari Anqutz si mentinere usoara
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 16:26:20
mvthebest's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Anqutz - Slabuta 2010

Felicitari Anca
Meriti din plin,ai muncit mult
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
am slabit, calorii, comunitate, dieta south beach, povesti de succes, slabire, slabit

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Incognito – Slabuta 2010 Slabuta Slabute 2010 3 03 feb 2011 17:11:27
Roxii - Slabuta 2010 Slabuta Slabute 2010 13 08 oct 2010 22:52:28
MadaEM - Slabuta 2010 Slabuta Slabute 2010 1 29 sep 2010 14:24:38
Alinutza656 - Slabuta 2010 Slabuta Slabute 2010 1 29 sep 2010 14:22:44
OitaVesela - Slabuta 2010 Slabuta Slabute 2010 3 25 mai 2010 18:04:35

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole