forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Sport (http://forum.slabute.ro/sport/)
-   -   body time (http://forum.slabute.ro/sport/body-time-12548.html)

WhiteAngel 14 iun 2014 10:41:47

body time
 
Hello girls ! As vrea sa dezbatem putin un subiect deja mediatizat in materie de sport/fitness/slabit/tonifiat/etc. Si, ca sa va dati seama despre ce evorba, citez:
Citat:

Antrenamentul la Body Time se face scurt si intens. Astfel, economisiti timp si va atingeti scopul cu doar 20 de minute de antrenament pe saptamana. Rezultatele apar in cel mai scurt timp. Antrenamentul este mult mai eficient si cu rezultate mult mai vizibile decat ceea ce puteti obtine la o sala clasica. Acest concept este nou in Romania si provine din Germania, avand un mare succes in Europa. Studiile efectuate la Facultatea de Sport si Medicina demonstreaza efectele pozitive ale antrenamentului. Daca nu ai destul timp sa mergi la sala, ambitia sau starea necesara sa depui eforturi sporite, Body Time este solutia. Cu numai 20 de minute pe saptamana iti antrenezi tot corpul, obtinand cele mai bune rezultate. Antrenamentul este personal, scurt, placut si foarte intens. Cu sistemul de antrenament prin electrostimulare musculara (EMS) se pot obtine efectele unui antrenament cu pana la 20 de ori mai mari decat in cazul antrenamentelor din salile de fitness obisnuite.Un antrenament prin electrostimulare musculara de 20 de minute este echivalent cu un program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forta.
Preturile sunt destul de piperate am vazut .. Dar totusi, ce parere aveti? Credeti in asa ceva? 20 de min pe sapt ??

deadcountess 17 iun 2014 09:56:02

Re: body time
 
Reclama spune "va atingeti scopul", acuma intrebarea este care este scopul? slabit? toniefiere? sanatate?

Uite aici s-a mai vb despre electrostimulare http://forum.slabute.ro/tratamente-c...lare-1215.html cred ca mai sunt si alte topicuri unde se vorbeste despre asta pe forum :)

P.S. n-as incadra electrostimularea chiar la sport :P


Ora este GMT +2. Ora este acum 23:00:42.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO