Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Vezi rezultatele sondajului: Cat de important este pt tine numarul de flotari pe care il poti face?
Stiu cate flotari pot face, sunt interesata sa ma antrenez sa pot face din ce in ce mai multe 12 46,15%
Stiu cate flotari pot face, dar nu ma intereseaza sa progresez in acest domeniu 8 30,77%
Nu am incercat niciodata sa fac flotari, nu ma intereseaza asa ceva 6 23,08%
Membri care au votat: 26. Nu poţi vota în acest sondaj

Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #21 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 00:03:53
iulicris88's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 sep 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 60kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Mie imi plac foarte mult femeile care au brate ferme, tonifiate. Si cum asta e unul din scopurile mele fac si flotari pe langa alte exercitii. Pana la urma, toate zonele corpului trebuiesc lucrate si flotarile reprezinta un mod bun de la lucra muschii bratelor si pieptului.
iulicris88, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2002 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1485 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 969 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #22 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 00:34:37
eva 9's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de sandra24 Vezi mesajul
miscarea este foarte importanta..dar nu intr-atat incat sa fim obsedati de asta..pana la urma nu toti facem asta la modul profesionist...eu chiar ma bucur ca intr-o lume in continua viteza...in care o mie de lucruri trebuie facute,ne straduim si muncim,..o data cu tehnologia avansata,modernizare...mai gasim timp si pentru sport.eu cred ca e un pas important si chiar sunt mandra de asta
pai tocmai asta e! ca aici nu discuta nimeni de sportul profesionist! cei care fac sport profesionist fac ore intregi pe zi.
de asta eu nu inteleg de ce s-ar apuca cineva de flotari cand n-ai invatat inca basics-urile... plimbatul, alergatul, bicicleta. nu ne miscam fundurile de pe canapea, dar facem 20 de flotari pe zi! nu nominalizez pe nimeni, doamne fereste, si sper sa nu fie nimeni in situatia asta.. zic ca fapt divers.
o persoana care face fitness, poate sa zica ca face flotari, genuflexiuni, TRACTIUNI!!!! printre multe altele. ei stiu sa-si lucreze grupele musculare.
sporturile pe vremuri (vremurile grele si urate fara tehnologie si fara bani) se faceau afara. acu se fac in sufragerie.
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
  #23 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 10:52:56
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?


Uite ce dezbatere aprinsa.

Vedeti in semnatura mea "The goal of a PT program should be to develop aerobic capacity, muscular strength, endurance, power, and flexibility, NOT TO OUT PERFORM OTHERS" este extras din US Navy Seals Physical Fitness Guide. Daca nici ei nu stiu ce vorbesc, atunci nimeni nu stie.

Foarte putine dintre voi s-au oprit sa citeasca ce spun si mai putine au inteles ideea din spatele cuvintelor.

Am ales cateva citate care mi se pare ca ating puncte cheie si carora o sa le raspund cam la gramada si o sa punctez unde cred ca e necesar.

In orice facem este bine sa intelegem ce si de ce facem. Daca facem ca a spus gigel pe forum sau ca a spus antrenorul la sala sau ca asa ne-a cerut profesorul, daca nu am inteles de ce facem si cum facem, nu vom ramane cu nimic din urma exercitiului - fie ca este fizic, fie ca este de matematica.

Ce facem noi se numeste sport recreativ, adica de placere. In goana noastra dupa placere nu facem si partile neplacute; neplacute dar imperios necesare.

Orice alergator care se respecta si care are putina experienta va va putea vorbi un sfert de ora - lejer- despre importanta stretchingului. Daca nu ai avut un muschi mai strans o intindere sau nu ai alergat nu vei putea aprecia discursul lui.
Orice alergator care s-a accidentat o data in viata lui va putea discuta un sfert de ora despre importanta fortei cand alergi si de ce este bine sa mai faci si alte exercitii - de forta- pe langa alergat. La "aerobic" sau la "zumba" daca nu ai o gelzna puternica te vei accidenta. O ora de aerobic este solicitanta, nu contrazic asta, dar nu este mai solicitanta decat o ora de fartlek sau decat un maraton.

Noi facem miscare suficient cat sa avem un ciocan mare dar o dalta firava.


Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
pentru mine nu conteaza DELOC!!!!!
pentru orice om, fie ca face sport sa nu, rezistenta cardiovasculara ar trebui sa fie una din cele mai importante constante a vietii cotidiene, in conditiile in care in topul bolilor mondiale se afla bolile cardiovasculare!
pentru mine este mai important decat sa fac 3 flotari chinuite sa rezist pe o bicicleta/eliptica/banda timp indelungat, sa pot sa urc 3 etaje fara sa gafai, sa-mi pot face la 60 de ani activitatile casnice fara sa fiu chinuita de dureri.
am sa redau mai jos clasificarea (medicala ce-i drept, insa e pe intelesul tuturor) insuficientei cardiace, clasificarea NYHA (New York Heart Association) care incadreaza pacientii "bolnavi de inima" in 4 clase de pacienti:


clasa I : fara simptome, fara limitarea activitatii fizice normale

clasa II : simptome (oboseala, palpitatii, dispnee [respira greu, sete de aer], angor [durere in piept, angina]) ocazionate de activitatea fizica normala. Nu prezinta simptome in repaos.

clasa III : simptomele de mai sus, sunt prezente la activitatea fizica efectuata la intensitate mai mica decat activitatea obisnuita. Nu prezinta simptome in repaos, in odihna.

clasa IV: pacientii prezinta simptomele de mai sus la orice activitate, cat si in repaos (in aceasta clasa intra pacientii care nu se pot spala pe dinti sau pieptana fara sa respire greu).

E mai important sa mergi zilnic pe jos, 30 de min (cel putin) decat sa faci flotari.
NYHA foloseste capacitatea de efort aerobic pentru a cuantifica o boala.

30 de minute este minimum minimorum.

Rezistenta cardiovasculara este importanta pentru sanatate, dar un este singurul parametru. Tonusul muscular este si el importat, forta si felxibitiatea sunt importante. Nu suntem facuti doar pentru alergare. Ne-am adaptat sa alergam dupa prada, dar odata prinsa a trebuit sa o caram inapoi.

Un exemplu de evolutie.

Dupa Al doilea razboi mondial in Armata Statelor Unite era o viziune conform careia totul va fi mecanizat. Programele de pregatire fizica erau centrate pe rezistenta cardiovasculara. Dupa infrangerea din Coreea s-au schimbat programele de pregatire fizica. De ce? Deoarece soldatul american nu a putut sa care echipamentul si coreenii au folosit armament lasat in urma din americani impotriva lor. Programele au fost imbunatatite in urma experientei din Vietnam si s-a ajuns la concluzia ca soldatul trebuie sa aiba de toate, nu numai rezistenta cardiovasculara, forta, agilitate, putere de a cara, dar armata baga bani grei si in dezvoltarea de metode pedagogice pentru a trimite pe front un om care este capabil sa depaseasca atat fizic cat si intelectual orice adversar.


Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
nu preocuparea 24 din 24 pentru sport ci pentru activitatea fizica. ideea e sa fim cat mai active. activitatea fizica trebuie sa faca parte din viata oricui, sa fie o constanta, asa cum este alimentatia. trebuie sa mananci zilnic nu? asa cum e jobul, sau scoala, sau facultatea sau preocuparea de zi cu zi. asa cum e odihna. toate astea sunt constante si nu ar trebui niciuna neglijata. fac parte dintr-un stil de viata sanatos, nu?
si da! nu se mai merge pe jos, si eu am observat. se ia autobuzul o statie, sau se merge cu masina pana la piata. recunosc, in 90% din cazuri asa fac si eu, si sunt constienta in fiecare zi de asta!
Exat, daca nu intelegi de ai nevoie pentru sanatate, nu ai cum sa integrezi asta in ce esti obligat sa faci.

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Pot sa nasc.
Just! Dar nu poti sa o faci de una singura.

Citat:
Anterior postat de sandra24 Vezi mesajul
tare asta...bravo!!!cred ca suntem destul de capabile sa intelegem ca miscarea este foarte importanta..dar nu intr-atat incat sa fim obsedati de asta..pana la urma nu toti facem asta la modul profesionist...eu chiar ma bucur ca intr-o lume in continua viteza...in care o mie de lucruri trebuie facute,ne straduim si muncim,..o data cu tehnologia avansata,modernizare...mai gasim timp si pentru sport.eu cred ca e un pas important si chiar sunt mandra de asta
Tu ai inteles ca este importanta. Dar este importat si cum o faci. Degeaba ai inteles ca trebuie sa schimbi viteaza la masina daca nu ai inteles ca trebuie sa apesi si ambreiajul! Cand ajungi sa intelegi importanta ambreiajului deja nu mai ai masina.

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
Fotari? hmmm? prefer sa bat recordul la abdomene. Am votat ca nu ma intereseaza. poate la un barbat da...sunt ceva important. dar la o femeie nu e chiar asa.si apoi, degeaba faci 1725346894823 de flotari. mai bine te pui si faci sport si iesi mai bine. Sti reclama, nu? pentru sanatatea dumneavoastra, faceti miscare macar 30 de min in fiecare zi. ... flotarile alea parerea mea sunt pe locul 2, pe primul loc e sportul in sine. Mai bine jumate deora de jogging, de ce vrei tu...decat un record de flotari. parerea mea. apoi fiecare cum gandeste....
Cine a spus ceva de record la flotari? Eu va indemn macar sa vedeti cum se fac si poate va atrag beneficiile care vin de pe urma lor. Daca ajungeti sa faceti trei serii de 10 zilnic aveti sanse sa umiliti lejer jumatate din barbatii de la birou.

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Hai sa fim seriosi! Sa fi sanatos e prea general?Am trait s-o aud si p-asta.

Ca sa nu ma abat de la subiect, zau daca m-am gandit vreodata cate pot face. Insa mi-ar fi placut sa ma pot tine dupa antrenorul de Pump la facut flotari.
Da, este prea general. Defineste conceptul de sanatate si om sanatos.

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
hahaha.. imi vine sa rad.. deci de ce totul se rezuma la flotari,,, si maratoane?
sunt multe activitati, sporturi mult mai frumoase..
eu am incercat in cl a 10.. 20 flotari chinuite. asta ca toti ma incurajau si vroiam nota 10 hahah.. nu am incercat de ani de zile..incheieturile mele nu rezista.. haha
oricum pt un barbat e mai simplu.. mi se pare aiurea sa se compare cu o femeie..
desi sunt exceptii.. mie una nu imi plac femeile barbatoase...dar pe sotia ta ai pus-o? haha
sa faci asa cateva.. merge.. dar nu sa bati recorduri..
nu fac din asta telul meu in viata sa fac flotari..
eu ma laud cu abilitatea mea fizica.. de a face sport la sala.. haha si de a munci 8 ore ff grele , stresante, in care ma misc ca nebuna.. intorc 1000 de burgari pe zi, haha, deci imi rasucesc mana de cateva mii de ori bune. ieri m-a luat ameteala de cata treaba aveam.
fiecare cu ce poate.. dc sa fac ceva care nu ma intereseaza.. si nu imi place??
Te-ar interesa sa ai incheieturi mai puternice?

Nu miscarea de rotatie ajuta la integritatea incheieturii.
In incheietura ai mai multe oase care stau la locul lor deoarece sunt comprimate de tensiunea musculara. Miscarea de rotatie ajuta la crestera flexibiitatii. Dar forta incheieturii nu vine din flexibilitate ci din muschi si din tendoanele care transfera forta in punctul de aplicatie.

De asta sa faci sport, nu pentru ca te incurajeaza toti sau vrei nota 10!



Citat:
Anterior postat de DrIulia2010 Vezi mesajul


Quarc,am o intrebare (Countess,scuza-ma daca sunt off topic la subiectul deschis de tine)..de ce ai ales acest forum cu public peste 90% feminin sa-ti expui provocarile?
Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Iulia, si eu sunt extrem de curioasa care e raspunsul
Pentru ca cineva care sta intr-un mediu care promoveaza diete si doar alimentatie nu prea are sanse sa vina in contact cu ce inseamna esenta sportului. Cand vor ajunge sa faca sport se vor apuca de "fitness". Vor face la aparate, vor face exercitii de izolare si vor fi indrumate de pseoudoculturisti care sufera de sindromul oglinzii. Se vor antrena incomplet si la intensitatea gresita. Pe un corp slab daca nu pui miscarea care trebuie il vei slabi si mai mult. Cel mai bun exemplu sunt abdomenele. Toate cele care vor sa slabeasca la burtica fac abdomene. Si fac de le vine verde in fata, dar fara rezultate. Si continua si insista si insista pana renunta din frustrare. Pentru ele sportul se rezuma la abdomene si apoi le auzi pe forum ca sportul nu este bun si nu da rezultate. Nu am pretentia ca slabutele sa se apuce manie de sport, dar cele care ajung la sala sa aiba suficienta cultura sportiva incat sa isi aleaga un antrenor decent si inteleaga de ce se face si cum se face; nu sa asculte orbeste de un gigel semianalfabet care se da rotund cu bicepsul si cu pieptul imens - ca picioare sau spate nu are - si a carui singura solutie petnru muschii pe care ii are a fost un ciclu de steroizi.

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
pai tocmai asta e! ca aici nu discuta nimeni de sportul profesionist! cei care fac sport profesionist fac ore intregi pe zi.
de asta eu nu inteleg de ce s-ar apuca cineva de flotari cand n-ai invatat inca basics-urile... plimbatul, alergatul, bicicleta. nu ne miscam fundurile de pe canapea, dar facem 20 de flotari pe zi! nu nominalizez pe nimeni, doamne fereste, si sper sa nu fie nimeni in situatia asta.. zic ca fapt divers.
o persoana care face fitness, poate sa zica ca face flotari, genuflexiuni, TRACTIUNI!!!! printre multe altele. ei stiu sa-si lucreze grupele musculare.
sporturile pe vremuri (vremurile grele si urate fara tehnologie si fara bani) se faceau afara. acu se fac in sufragerie.
Doar flotari nu sunt suficiente, dar sunt un inceput!

Alergatul este foarte intens si foloseste, spre surpriza multora si muschii spatelui si pe cei ai pieptului. Daca faci flotari alergi mai bine. Daca faci tractiuni alergi mai bine. Daca faci genuflexiuni alergi mai bine. Faci si ridicari pe varfuri, alergi si mai bine. Dar totul de pana acum este inutil fara stretching. Dar totul de pana acum este inutil fara mancare, odihna si apa. Iar un corp sanatos este inutil daca nu cara si o minte decenta.

quarc

PS:
Se poate face miscare inteligent si stand pe scaun, dar trebuie sa intelegi putin cum functionezi si cum sa te autoantrenezi folosindu-te te tine insuti si de subcomponente. Din pacate pentru a ajunge la nivelul acesta trebuie sa transpiri putin si sa te chinui cu diverse exercitii pana deprinzi un mic autocontrol.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de quarc; 27 ian 2012 at 11:06:00.
Răspuns cu citat
  #24 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 14:52:37
eva 9's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?


Vedeti in semnatura mea "The goal of a PT program should be to develop aerobic capacity, muscular strength, endurance, power, and flexibility, NOT TO OUT PERFORM OTHERS" este extras din US Navy Seals Physical Fitness Guide. Daca nici ei nu stiu ce vorbesc, atunci nimeni nu stie.


sa dezvolti capacitate cardiovasculara, forta musculara, rezistenta, forta, flexibilitate. normal! sunt toate importante, insa s-o luam pe rand. pt orice om cel mai important lucru (si cel mai usor) este dezvoltarea rezistentei cardiovasculara.


In orice facem este bine sa intelegem ce si de ce facem. Daca facem ca a spus gigel pe forum sau ca a spus antrenorul la sala sau ca asa ne-a cerut profesorul, daca nu am inteles de ce facem si cum facem, nu vom ramane cu nimic din urma exercitiului - fie ca este fizic, fie ca este de matematica.


de ce crezi tu ca cineva care nu face sport, efectueaza flotarile corect, abdomenele corect, genuflexiunile corect?
cei care fac exercitii singuri acasa pun pariu, 99% efectueaza exercitiile gresit. si o sa-ti punctez cel mai important lucru si cel mai usor de gresit: pozitia spatelui.


Ce facem noi se numeste sport recreativ, adica de placere. In goana noastra dupa placere nu facem si partile neplacute; neplacute dar imperios necesare.


partile neplacute dar imperios necesare ar trebui sa vina in timp, dupa ce ai basics-urile implementate


NYHA foloseste capacitatea de efort aerobic pentru a cuantifica o boala.

aerobicul e cel mai important, pentru omul de rand.


30 de minute este minimum minimorum.


nu poti cere unui incepator mai mult


Rezistenta cardiovasculara este importanta pentru sanatate, dar un este singurul parametru. Tonusul muscular este si el importat, forta si felxibitiatea sunt importante. Nu suntem facuti doar pentru alergare. Ne-am adaptat sa alergam dupa prada, dar odata prinsa a trebuit sa o caram inapoi.


Rezistenta cardiovasculara este cea mai importanta pentru fiecare om. Restul, forta, flexibilitate, tonus, vin odata cu exercitiul cardiovascular. Tot inima pune in miscare si muschii.


Dupa Al doilea razboi mondial in Armata Statelor Unite era o viziune conform careia totul va fi mecanizat. Programele de pregatire fizica erau centrate pe rezistenta cardiovasculara. Dupa infrangerea din Coreea s-au schimbat programele de pregatire fizica. De ce? Deoarece soldatul american nu a putut sa care echipamentul si coreenii au folosit armament lasat in urma din americani impotriva lor. Programele au fost imbunatatite in urma experientei din Vietnam si s-a ajuns la concluzia ca soldatul trebuie sa aiba de toate, nu numai rezistenta cardiovasculara, forta, agilitate, putere de a cara, dar armata baga bani grei si in dezvoltarea de metode pedagogice pentru a trimite pe front un om care este capabil sa depaseasca atat fizic cat si intelectual orice adversar.


Soldatii americani si asiatici versus slabutele care merg pe tocuri la serviciu... cam nefericita comparatia.


Pentru ca cineva care sta intr-un mediu care promoveaza diete si doar alimentatie nu prea are sanse sa vina in contact cu ce inseamna esenta sportului.


Iar tu daca esti sportiv aici ar trebui sa intervii.
Fa-le sa inteleaga ca sportul, odihna si alimentatia trebuiesc egal distribuite intr-o zi. Alcatuiesc un fel de trepied (scaun cu 3 picioare). Daca unul din picioare este mai scurt (sportul, alimentatia sau odihna) pici in fund si faci buf!



Cand vor ajunge sa faca sport se vor apuca de "fitness".


Mai bine sa mearga la sala si sa faca fitness, decat acasa in sufragerie exercitii incorecte. Orice sala promoveaza si exerciul aerobic, inainte sa te trimita la aparate.


Vor face la aparate, vor face exercitii de izolare si vor fi indrumate de pseoudoculturisti care sufera de sindromul oglinzii. Se vor antrena incomplet si la intensitatea gresita. Pe un corp slab daca nu pui miscarea care trebuie il vei slabi si mai mult.


No comment! Aici nu ai fost fair! Orice om care face mai mult sport decat noi este un mai bun sfatuitor decat unul care scrie pe un forum. Iti da mai multa vointa. Pseudoculturisti ar trebui sa-si doareasca toti sa fie, in sensul ca, ar trebui sa-si doareasca sa isi imbunatateasca performantele sportive. Normal ca multi dintre noi nu vor avea cum sa fim culturisti, ci cel mult pseudoculturisti. N-o luati mot-a-mot, am vrut sa subliniez importanta sportului efectuat de catre amatori versus profesionisti.


Sufera de sindromul oglinzii pentru ca ei din asta traiesc. Insa daca arata asa, ceva ceva trebuie sa stie ei, lucruri pe care nu toata lumea le stie/aplica.
Chiar tu ai spus ca sportivii de performanta ai Romaniei, s-au dus pe apa sambetei pentru ca au facut sport, insa au mancat parizer pe paine. N-ajunge ca sa ai un corp de culturist doar sa tragi ca nebunul de fiare. Trebuie sa ai o intreaga filozofie de viata.



Cel mai bun exemplu sunt abdomenele. Toate cele care vor sa slabeasca la burtica fac abdomene. Si fac de le vine verde in fata, dar fara rezultate. Si continua si insista si insista pana renunta din frustrare. Pentru ele sportul se rezuma la abdomene si apoi le auzi pe forum ca sportul nu este bun si nu da rezultate.



Aici nu te inteleg. Observi greselile, insa nu faci nimic in privinta asta. Le ocolesti si promovez alte chestii.
Bine ca ai zis de abdomene. De ce nu le explici ca nu sunt bune de nimic? Ca abdomenele nu ajuta la scazut burtica DELOC. De ce nu le explici ca muschii abdominali sunt ei prin constitutia lor niste muschi foarte puternici, fiind implicati in orice miscare. daca mergi/alergi/te invarti/te apleci/ridici picioare/etc/etc iti folosesti m. abdominali. 1000 de abdomene pe zi iti distrug coloana. Efectuate zilnic, in 3 serii a cate 15 bucati, asa cum se lucreaza orice grupa musculara, ii mentine tonici, sau mai tonici. efectuat saptamanal insa intensiv, un program de o ora cu multe tipuri de exercitii pentru aceleasi grupe musculare ii ajuta sa creasca in volum.
De ce nu le spui ca burtica pleaca prin cardio si low-carb? De ce preferi sa le vorbesti despre un subiecte (flotarile) care moare din fasha?



Doar flotari nu sunt suficiente, dar sunt un inceput!


Mersul pe jos e un inceput!



I rest my case!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
  #25 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 15:01:32
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul

Mersul pe jos e un inceput!
Da, clar, chestia asta ar trebui afisata in toate holurile cabinetelor medicale, si in toate farmaciile
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
  #26 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 15:38:44
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Eve,

Asa este mentalitatea.

Daca eu vin si spun ca flotarile ajuta la burta nu ma crede nimeni.
Daca iti spun ca tractiunile ajuta la burta, nu ma crede nimeni.
Daca iti spun ca pistoalele ajuta la burta, nu ma crede nimeni.
Cu trei exercitii de baza poti sa lucrezi tot corpul in cateva minute cu putina rabdare, putin autocontrol si putin studiu.

De ce nu crede lumea asta? Probabil ca asa este mentalitatea. Omul doreste doar 1 lucru care sa mearga fix pe ce il doare. Faptul ca exercitiul li se pare masculin il omoara din fasa. Nici macar nu il incearca, iar daca il incearca, daca nu li se pare ca lucreaza(criteriul ma depaseste) se lasa.

Traiasca marketingul!

Uita-te le youtube la toti si toate cele care stau atarnati de bare, au abdomene plate. Exercitiul numit abdomene este de incepatori. Cand ai reusit sa faci 30 consecutive e timpul sa treci mai departe. Te agati de bara si ridici picioarele; dar deh e greu si nu vrem un spate ca de barbat.


Cat despre partile placute si neplacute, trebuie toate tratate simultan ca sa nu te accidentezi.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de quarc; 27 ian 2012 at 15:40:50.
Răspuns cu citat
  #27 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 15:48:31
anqutz's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Nu stiu daca conteaza in vreun fel, dar eu te cred. Si nu pt ca-mi spui tu ci pt ca am incercat-o si asa e.
Răspuns cu citat
  #28 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 15:50:02
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
Aici nu te inteleg. Observi greselile, insa nu faci nimic in privinta asta. Le ocolesti si promovez alte chestii.
Trebuie sa invatati sa invatati. Nu pot sa va dau mura in gura, sunt prea multe lucruri la care nu ma pricep. De exemplu forma de la flotare ajuta si in alte parti, dar asta trebuie simtita si experimentata, sunt prea multe senzatii ca sa le descriu pe toate.

Dar la ce stiu va indrum catre autoeducare, incerc sa va fac sa va puneti intrebari si sa cautati raspunsurile, nu numai de la altii dar de la sine si de la propriul corp.

Autoeducarea este singura metoda de a merge inainte.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #29 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 16:05:11
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Quarc,
Nu e vorba ca oamenii resping din start flotari, tractiuni, etc, doar ca ca sa faca sport trebuie sa le si placa. Poate sa-ti placa sa joci fotbal sau sa te plimbi cu cainele dar nu-mi imaginez pe cineva sa faca flotari de placere. Eu nu zic ca nu-s utile, eficiente, etc ci ca este demotivant sa-i spui unei supraponderale careia ii place sa danseze ca zumba e apa de ploaie pt ca intr-un final nu va mai face nici asta daca te aude, si in cel mai bun caz se va apuca de flotari, se va chinui cateva zile si dup-aia se va satura si nu va mai face nimic. Si ce obtii asa?
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
  #30 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 21:10:34
LOREDANA99's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Se discuta tot mai mult problema eficientei masurata in flotari, traciuni, etc. Sunt curioasa cat de mult intereseaza asa ceva pe o femeie.
putin spre deloc...
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
calorii, cat, cate, conteaza, dieta, flotari, poti, sanatos, slabit, sport, tine

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Cat tine de foame un mar sau o banana? Nivara Alimentatia 13 03 iul 2012 16:01:03
Jurnal Pinksiren-Nu conteaza cat de greu inaintez.atat timp cat nu ma opresc!!! pinksirena Arhiva jurnale slabit 278 16 ian 2012 17:27:55
Cat de mult conteaza sportul intr-o dieta? danielle B Sport 5 27 sep 2010 12:23:32
Cat de mult se face bicicleta? SuperTeo Sport 9 05 sep 2010 12:23:28
Cat de mult faci sport? Slabuta Sport 14 17 iun 2010 19:13:29

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole