Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Tribulatii despre flotari

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Vezi rezultatele sondajului: Cate flotari ai vrea sa ajungi faci?
5 0 0%
10 1 7,14%
20 0 0%
30 2 14,29%
30+ 11 78,57%
Membri care au votat: 14. Nu poţi vota în acest sondaj

Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 20 ian 2012, 11:00:41
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Tribulatii despre flotari

Tribulatii despre flotari

Orice poate sa ajunga in stadiul in care sa faca flotari intr-o mana.

Continuati sa cititi doar daca va intereseaza subiectul.

Femeile de la tara cara saci de patru duble in cap si merg la sapa cu sugarul in spate. Daca ele pot, putem si noi.

Cine este mai puternic este o intrebare de genul cine castiga lupta, rechinul sau tigrul? Unde are loc lupta? In apa sau pe pamant?
Puterea nu poate sa fie scoasa din context.

Puterea ar putea sa fie definita ca abilitatea de a genera forta in anumite conditii.
Avem puterea maximala, puterea exploziva si anduranta.

Puterea maximala se dezvolta cand propunem muschiului sa lucreze in conditii de tensiuine mare. Repet: tensiune. Tensiunea poate sa fie creata cu o greutate sau punand muschiul sa lucreze intr-o pozitie defavorabila. Artele martiale sunt foarte grijulii cand vine vorba de acest aspect. Loviturile se fac astfel incat muschiul sa lucreze cu o parghie cat mai favorabila in lupta, dar antrenamentul se face cu o parghie cat mai defavorabila.

E.g. Flotarile intr-o mana stimuleaza dezvoltarea puterii maximale, cele cu bataie a puterii explozive si flotarile cu repetitie antreneaza anduranta.

Puterea este chestie de 80% indemanare si 20% muschi si de aceea trebuie exersata zilnic, de mai multe ori pe zi. Asta contravine tuturor normelor promovate de pseudosportul modern.
Rezistenta este doar jumatate din smecherie. Cealalta jumatate este controlul mental, adica indemanarea. Indemanarea de a face muschiul sa se contracteze dincolo de necesarul momentului.
Puterea creste daca stimulam muschiul cu tensiune maxima nu cu repetitii multe.

Hai sa rupem flotarea in bucati.
Un exercitiu de imaginatie - preferatul lui Ernst Mach. O teava pe sol se ridica la 45 de grade cu degetul de la un capat folosind o forta perpendiculara pe axul acestiea si in plan cu acceleratia gravitationala. Un lant de aceeasi masa si cu distribuite similara se ridica de la sol cu o forta o forta perpendiculara pe axul zalei si in plan cu acceleratia gravitationala. Fizica de liceu ne ajuta sa calculam cu cat este mai mare forta necesara pentru a ridica lantul si ne demostreaza, fara doar si poate ca este mai eficient sa ridici un obiect rigid.

Ne intindem pe podea, punem palmele pe ea si ne impingem tinand corpul rigid. Prima flotare.

Cum tinem corpul rigid? Cum tinem palmele? Cum tinem cotul? Cum tinem umerii? Cum tinem soldul? Cum tinem picioarele? De ce stam asa? Ce se urmareste de la flotare?
Flotarea este un exercitiu pentru intreg corpul cat si pentru minte. Forta necesara pentru o flotare nu este mare, dar trebuie sa curga controlat.

Cum punem palmele? Puneti-le cum vreti, luptati-va si apoi puneti-le undeva pe langa umeri. O sa fie brusc mai usor. Rasfirati degetele si incercati sa strangeti pamantul in palme - ca si cum ati tine o mingie in mana. Greutatea sa fie cam in centrul geometric al suprafetei de sprijin. Cautati si o sa gasiti pozitia optima.

Pozitia palmelor este irelevanta daca umerii nu sunt in pozitia corecta si daca cotul nu este in pozitia corecta.
Masatoshi Nakayama spunea despre pumnului de karate "The twisting motion contributes to setting a true course", cam aceeasi chestie se invata si despre tinutul sabiei: sabia se tine cu spatele.
Fara sa miscati palmele incepeti sa rotiti mingea imaginara in sensul acelor de ceas pentru dreapta si invers petnru stanga. Insurubati bratul in umar. Umarul sta strans, trapezul sta la spate, nu in gat, tricepsul si bicepsul se strang in deltoid, antebratul se insurubeaza in cot. Umeri stau acolo unde le este locul, nu ridicati ca in semn de nedumerire sau aruncati in fata. Stau compacti si contractati ca nu carecumva teava sa fie cu balamale. Controlul este greu, nu flotarea.

Umerii sunt rigizi. Trecem la corp. Spatele strans, omoplatii drepti.
Spatele e drept trecem la mijloc. Abdomenul strans. Repet strans, nu supt. Abdomenul cand se strange trebuie sa fie un perete drept de la coaste pana la pelvis si trebuie sa aiba tendinta de a le aduce pe acestea impreuna. Nu reuseste deoarece spatele, zona lombara este si ea tensionata ca sa stam drepti. Atentie la respiratie, aici este mult de vorbit, insa presiunea trebuie sa fie in burta, nu in cap.
Abdomenul e rigid trecem la sold. Ca soldul sa fie rigid fundul trebuie sa fie strans. Strans ca si cum ati strange o moneda intre buci.
Soldul este rigid trecem la genunchi. Ghenunchii sunt rigizi numai daca bicepsul femural lucreaza contra cvadricepsului femural. Strangeti-i pe amandoi.
Genunchiul este rigid. Urmeaza glezna. Inchipuiti-va ca stati pe varfuri pe un perete imaginar si in acelasi timp va impingeti in podea cu varfurile cat puteti de tare.

Cand toate cele de mai sus s-au legat flotarea este usoara si se face aproape de la sine.

Faceti cate 5 flotari. Cand ati reusit sa faceti 5 este timpul sa punem corpul intr-o pozitie defavorabila.
Ridicati cate un picior. Cand v-au reusit 5 puneti picioarele mai sus decat corpul. V-au reusit 5. Puneti un picior pe o minge. V-au reusit 5 faceti flotari intr-o mana. V-au reusit 5 puneti mana pe o minge. V-au reusit 5 puneti picioarele pe mingii. V-au reusit 5 treceti la o mana si un picioarele pe mingii. V-au reusit si astea? Incepeti sa duceti palmele cat mai in fata. Usor usor ajungeti sa faceti o flotare cu bratele aproape intinse, este drept ca va ridicati doar o palma de la sol, dar este o palma care lucreaza tot, dar tot corpul. Si daca vi se pare ca antebratul nu lucreaza suficient puteti sa faceti si pe degete, asa de fun.

Jack Lalanne - Fingertip Pushups - YouTube

Mas Oyama scria:
“All my attention, all my training, all my thinking is centered on my abdomen.”
“Fail to master breath control and you can do nothing in karate except possibly a few cute tricks”
Despre expiratie: “Not the upper stomach,” “Force it into the groin. Force the air down, down...Force your feet, if you are standing, or your seat, if you are sitting, right through the ground.”

Antrenamentul pentru putere este simlar. Exersati cat de des se poate, faceti cat mai multe repetitii intr-o zi, cu odihna multa intre ele. Este vital sa fiti odihniti si sa nu ajungeti in momentul incare muschiul nu mai poate. Cresteti tensiunea progresiv si folositi muschii unii impotriva altora pentru a mentine forma si pentru a transmite forta in fundatie. Puterea se invata, nu se antreneaza.

Inchipuiti-va o dalta si un ciocan. Daca dalta se indoaie, un ciocan mai mare face mai mult rau decat bine. Totul trebuie sa lucreze la unison si trebuie sa fie echilibrat. Trecem la un ciocan mai greu numai dupa ce am calit dalta.

Nu exista exercitii de izolare. Uitati de izolare. Corpul lucreaza la unison, este tot incordat cum trebuie si cat trebuie. Este tot, impreuna cu spiritul, acolo unde lucram - orice ne propunem sa facem, fie ca este o flotare, o genuflexiune, o tractiune sau o lupta pe viata si pe moarte.

Controlul este cel mai greu, flotarea este usoara. Flotarea tine de muschi, muschiul se antreneaza. Controlul tine de minte si se invata. Antrenamentul e usor, invatatul este cel mai greu.


Spor la invatat
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 20 ian 2012, 14:19:58
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
Tribulatii despre flotari

Orice poate sa ajunga in stadiul in care sa faca flotari intr-o mana.

Continuati sa cititi doar daca va intereseaza subiectul.

Femeile de la tara cara saci de patru duble in cap si merg la sapa cu sugarul in spate. Daca ele pot, putem si noi.

Cine este mai puternic este o intrebare de genul cine castiga lupta, rechinul sau tigrul? Unde are loc lupta? In apa sau pe pamant?
Puterea nu poate sa fie scoasa din context.

Puterea ar putea sa fie definita ca abilitatea de a genera forta in anumite conditii.
Avem puterea maximala, puterea exploziva si anduranta.

Puterea maximala se dezvolta cand propunem muschiului sa lucreze in conditii de tensiuine mare. Repet: tensiune. Tensiunea poate sa fie creata cu o greutate sau punand muschiul sa lucreze intr-o pozitie defavorabila. Artele martiale sunt foarte grijulii cand vine vorba de acest aspect. Loviturile se fac astfel incat muschiul sa lucreze cu o parghie cat mai favorabila in lupta, dar antrenamentul se face cu o parghie cat mai defavorabila.

E.g. Flotarile intr-o mana stimuleaza dezvoltarea puterii maximale, cele cu bataie a puterii explozive si flotarile cu repetitie antreneaza anduranta.

Puterea este chestie de 80% indemanare si 20% muschi si de aceea trebuie exersata zilnic, de mai multe ori pe zi. Asta contravine tuturor normelor promovate de pseudosportul modern.
Rezistenta este doar jumatate din smecherie. Cealalta jumatate este controlul mental, adica indemanarea. Indemanarea de a face muschiul sa se contracteze dincolo de necesarul momentului.
Puterea creste daca stimulam muschiul cu tensiune maxima nu cu repetitii multe.

Hai sa rupem flotarea in bucati.
Un exercitiu de imaginatie - preferatul lui Ernst Mach. O teava pe sol se ridica la 45 de grade cu degetul de la un capat folosind o forta perpendiculara pe axul acestiea si in plan cu acceleratia gravitationala. Un lant de aceeasi masa si cu distribuite similara se ridica de la sol cu o forta o forta perpendiculara pe axul zalei si in plan cu acceleratia gravitationala. Fizica de liceu ne ajuta sa calculam cu cat este mai mare forta necesara pentru a ridica lantul si ne demostreaza, fara doar si poate ca este mai eficient sa ridici un obiect rigid.

Ne intindem pe podea, punem palmele pe ea si ne impingem tinand corpul rigid. Prima flotare.

Cum tinem corpul rigid? Cum tinem palmele? Cum tinem cotul? Cum tinem umerii? Cum tinem soldul? Cum tinem picioarele? De ce stam asa? Ce se urmareste de la flotare?
Flotarea este un exercitiu pentru intreg corpul cat si pentru minte. Forta necesara pentru o flotare nu este mare, dar trebuie sa curga controlat.

Cum punem palmele? Puneti-le cum vreti, luptati-va si apoi puneti-le undeva pe langa umeri. O sa fie brusc mai usor. Rasfirati degetele si incercati sa strangeti pamantul in palme - ca si cum ati tine o mingie in mana. Greutatea sa fie cam in centrul geometric al suprafetei de sprijin. Cautati si o sa gasiti pozitia optima.

Pozitia palmelor este irelevanta daca umerii nu sunt in pozitia corecta si daca cotul nu este in pozitia corecta.
Masatoshi Nakayama spunea despre pumnului de karate "The twisting motion contributes to setting a true course", cam aceeasi chestie se invata si despre tinutul sabiei: sabia se tine cu spatele.
Fara sa miscati palmele incepeti sa rotiti mingea imaginara in sensul acelor de ceas pentru dreapta si invers petnru stanga. Insurubati bratul in umar. Umarul sta strans, trapezul sta la spate, nu in gat, tricepsul si bicepsul se strang in deltoid, antebratul se insurubeaza in cot. Umeri stau acolo unde le este locul, nu ridicati ca in semn de nedumerire sau aruncati in fata. Stau compacti si contractati ca nu carecumva teava sa fie cu balamale. Controlul este greu, nu flotarea.

Umerii sunt rigizi. Trecem la corp. Spatele strans, omoplatii drepti.
Spatele e drept trecem la mijloc. Abdomenul strans. Repet strans, nu supt. Abdomenul cand se strange trebuie sa fie un perete drept de la coaste pana la pelvis si trebuie sa aiba tendinta de a le aduce pe acestea impreuna. Nu reuseste deoarece spatele, zona lombara este si ea tensionata ca sa stam drepti. Atentie la respiratie, aici este mult de vorbit, insa presiunea trebuie sa fie in burta, nu in cap.
Abdomenul e rigid trecem la sold. Ca soldul sa fie rigid fundul trebuie sa fie strans. Strans ca si cum ati strange o moneda intre buci.
Soldul este rigid trecem la genunchi. Ghenunchii sunt rigizi numai daca bicepsul femural lucreaza contra cvadricepsului femural. Strangeti-i pe amandoi.
Genunchiul este rigid. Urmeaza glezna. Inchipuiti-va ca stati pe varfuri pe un perete imaginar si in acelasi timp va impingeti in podea cu varfurile cat puteti de tare.

Cand toate cele de mai sus s-au legat flotarea este usoara si se face aproape de la sine.

Faceti cate 5 flotari. Cand ati reusit sa faceti 5 este timpul sa punem corpul intr-o pozitie defavorabila.
Ridicati cate un picior. Cand v-au reusit 5 puneti picioarele mai sus decat corpul. V-au reusit 5. Puneti un picior pe o minge. V-au reusit 5 faceti flotari intr-o mana. V-au reusit 5 puneti mana pe o minge. V-au reusit 5 puneti picioarele pe mingii. V-au reusit 5 treceti la o mana si un picioarele pe mingii. V-au reusit si astea? Incepeti sa duceti palmele cat mai in fata. Usor usor ajungeti sa faceti o flotare cu bratele aproape intinse, este drept ca va ridicati doar o palma de la sol, dar este o palma care lucreaza tot, dar tot corpul. Si daca vi se pare ca antebratul nu lucreaza suficient puteti sa faceti si pe degete, asa de fun.

Jack Lalanne - Fingertip Pushups - YouTube

Mas Oyama scria:
“All my attention, all my training, all my thinking is centered on my abdomen.”
“Fail to master breath control and you can do nothing in karate except possibly a few cute tricks”
Despre expiratie: “Not the upper stomach,” “Force it into the groin. Force the air down, down...Force your feet, if you are standing, or your seat, if you are sitting, right through the ground.”

Antrenamentul pentru putere este simlar. Exersati cat de des se poate, faceti cat mai multe repetitii intr-o zi, cu odihna multa intre ele. Este vital sa fiti odihniti si sa nu ajungeti in momentul incare muschiul nu mai poate. Cresteti tensiunea progresiv si folositi muschii unii impotriva altora pentru a mentine forma si pentru a transmite forta in fundatie. Puterea se invata, nu se antreneaza.

Inchipuiti-va o dalta si un ciocan. Daca dalta se indoaie, un ciocan mai mare face mai mult rau decat bine. Totul trebuie sa lucreze la unison si trebuie sa fie echilibrat. Trecem la un ciocan mai greu numai dupa ce am calit dalta.

Nu exista exercitii de izolare. Uitati de izolare. Corpul lucreaza la unison, este tot incordat cum trebuie si cat trebuie. Este tot, impreuna cu spiritul, acolo unde lucram - orice ne propunem sa facem, fie ca este o flotare, o genuflexiune, o tractiune sau o lupta pe viata si pe moarte.

Controlul este cel mai greu, flotarea este usoara. Flotarea tine de muschi, muschiul se antreneaza. Controlul tine de minte si se invata. Antrenamentul e usor, invatatul este cel mai greu.


Spor la invatat
De curiozitate (de data aceasta fara a urma indicatiile scrise de tine), am incercat acum sa fac flotari, am reusit sa ma ridic de 7 ori, a 8-a flotare deja a fost 'chinuita'. Bratele putin departate de corp (nu lipite de corp, am vazut ca se fac si asa), ~95 C, foarte putin in fata si in parti si degetele rasfirate, am coborat aproape de pamant, dar nu m-am atins, simteam ca ma lasa muschiul si ca nu ma voi ridica Coatele la flotare se duceau in lateral, iarasi nu pentru langa corp (lucru care este foarte greu de altfel)

--
Am luat o pauza si am mai incercat inca o data, de data aceasta mi-am 'fixat' corpul dupa descrierea facuta de tine, a fost cam la fel de greu ca si primele 7.

Daca ma pun in genunchi (incrucisati), fac mai multe, pana la 13. Numarul depinde si de suprafata pe care stau genunchii, cu cat mai tare este, cu atat mai putine.

ps: ca sugestie pentru acest subiect, ar fi interesante cateva filmulete cu executarea corecta (pentru exemplificare).
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 15:08:30
Sarita's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Foarte interesant articolul!
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 15:16:43
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

cu rusine recunosc ca eu nu pot face nici macar o flotare!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 15:29:48
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Eu azi am facut 3 serii (pauze mari intre) a cate 6 flotari. Mi-a fost mai usor ca ieri. Sper sa cobor mai jos.

Simt o febra musculara usoara la abdomenul inferior si la pectorali
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 16:53:55
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Ce nu inteleg eu aici este sensul intrebarii sondajului. Cum adica cate flotari vrei sa ajungi sa faci? Pai daca ai chef sa te apuci sa ai flotari probabil ca ai chef sa ajungi sa poti face cat de multe, nu? De ce ar avea cineva chef sa ajunga sa faca doar 5 sau 10?

As fi fost curioasa in schimb de raspunsurile la intrebarea "cate flotari poti sa faci"
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 17:04:23
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul

As fi fost curioasa in schimb de raspunsurile la intrebarea "cate flotari poti sa faci"
Foarte buna ideea
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 21:06:42
laurra's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Sau cum sa faci flotari pe sticle....cu giuliano stroe
Giuliano Stroe STROng ! - YouTube
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 23 ian 2012, 09:09:17
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Am luat o pauza si am mai incercat inca o data, de data aceasta mi-am 'fixat' corpul dupa descrierea facuta de tine, a fost cam la fel de greu ca si primele 7.

Daca ma pun in genunchi (incrucisati), fac mai multe, pana la 13. Numarul depinde si de suprafata pe care stau genunchii, cu cat mai tare este, cu atat mai putine.

ps: ca sugestie pentru acest subiect, ar fi interesante cateva filmulete cu executarea corecta (pentru exemplificare).

Incerca sa le faci cand esti odihnita ca sa fie de calitate. Cantitatea conteaza doar daca este de calitate.
Incearca sa impingi de la subtioara, nu de la cot; nu stiu cum sa ma exprim mai bine... este miscare mai mult de spate si de piept decat de triceps; rolul tricepsului e mai mult la stabilizare decat la impins.
La fimultete... chiar nu are sens; diferentele se simt dar nu se vad.

O metoda, mai ciudata, dar foarte logica, este sa pui pe cineva sa iti dea cateva suturi cand esti in pozitia de flotare, mai tare cu siretul. Nu tare sa invineteasca si nu cred ca prea are sens sa spun ca nu trebuie sa dea la cap, rinichi, coloana. De ce suturi? Atunci cand anticipezi o lovitura iti strangi involuntar muschii, te incordezi fix cum trebuie. Te strangi, te faci mai compact. O serie de lovituri unde ai dificultati in a te "strange" pot face miracole. Asta este starea de rigiditate cautata. Pe langa asta, nu stiu sa explic ce se intampla in muschi dar o lovitura decenta pe muschiul care este la limita(de exemplu pectoralul la a 13-a flotare - daca nu ai sani- scuze) il ajuta sa performeze. Astfel mai storci o flotare.


Exita o metoda de antrenament care spune sa faci cat mai putine odata, dar cat mai dificile si cat mai des cu putinta fara sa se instaleze oboseala. Ideal este sa te simti revigorat dupa exercitiu si nu stors de energie; sa te opresti la jumatate din numarul maxim pe care l-ai putea face sau cu cateva inainte. Astfel corpul se invata cu miscarea si se adapteaza la ea mult mai repede. Ca provocarea sa ramana la repetitii putine trebuie sa se creca dificultatea exercitiului - se schimba unghiuri, se fac diverse variatii sau se creste greutatea - orice care sa mareasca tensiunea in muschi. Asta se cauta: tensiune in muschi. Dat fiind ca vrem sa facem cat mai des devine dificil sa te duci la sala la fiecare ora sa faci cateva repetari si incepe sa aiba sens lucrul cu greutatea corpului.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 23 ian 2012, 09:18:15
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Ce nu inteleg eu aici este sensul intrebarii sondajului. Cum adica cate flotari vrei sa ajungi sa faci? Pai daca ai chef sa te apuci sa ai flotari probabil ca ai chef sa ajungi sa poti face cat de multe, nu? De ce ar avea cineva chef sa ajunga sa faca doar 5 sau 10?

As fi fost curioasa in schimb de raspunsurile la intrebarea "cate flotari poti sa faci"
Poti sa iti doresti sa faci doar 5. Cinci dar smechere. De observat ca intrebarea este cu "flotari" dar mai jos eu ajung sa vorbesc de flotari intr-o mana si flotari pe chestii instabile si cu unghiuri defavorizante.

Este foarte interesant sa aflu ce isi doreste lumea. Asta ma ajuta la explicat.

De expemplu. Daca cineva isi doreste 30+ de flotari si eu ii dau inainte cu "de ce este bine sa faci 5 dar grele" fara sa ii explic cum il ajuta cele 5 grele la crescutul numarului de flotari usoare si cum sa isi cuantifice progresul o sa se nasca frustrari.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
calorii, dieta, flotari, sanatos, slabit, sport, tribulatii

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Tribulatii despre alergat quarc Sport 69 05 oct 2013 06:57:18
Tribulatii despre corzi quarc Sport 1 22 iun 2012 08:51:18
Tribulatii despre artele martiale traditionale quarc Sport 2 06 ian 2012 10:51:48
Tribulatii despre sarbatorile de iarna quarc Sport 24 03 ian 2012 08:47:46

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole