Un alt meniu pentru Dieta Zone
Ziua 1
Micul dejun - Omleta
Preparare: Incalziti uleiul intr-o tigaie si adaugati albusurile. Dupa ce s-au prins putin, adaugati carnea, branza si maslinele. Coaceti omleta si pe partea cealalta si serviti-o cu piureul de mere. Pranz - Salata de pui cu fructe
Preparare: Amestecati puiul, salata verde, marul si strugurii. Separat amestecati mustarul, maioneza, otetul si sucul de lamaie si turnati sosul rezultat peste restul ingredientelor. Cina - Pui italian
Preparare: Intr-o tigaie incalziti 2/3 din ulei. Adaugati puiul, 1/2 de ceasca de ceapa si sosul Worcestershire. Amestecati pana puiul este gata. Intr-o alta tigaie incalziti uleiul ramas si caliti ceapa, nautul, rosiile, spanacul, supa, usturoiul, oregano sarea si piperul. Puneti un capac si lasati la foc mic pana se inmoaie spanacul. Cand totul este gata, puneti legumele pe o farfurie si deasupra puiul. Ziua 2 Micul dejun - Omleta cu branza
Preparare: Preparati albusurile si uleiul ca pe o omleta obisnuita. Presarati branza rasa in tigaie peste oua si coaceti omleta pe ambele parti. Painea serviti-o cu omleta, iar piureul de mere ca desert. Pranz - Salata de ton
Preparare: Amestecati toate ingredientele si gata pranzul! Cina - Rasol
Preparare: Caliti intr-o tigaie uleiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Adaugati carnea, cartoful si mirodeniile. Amestecati pana se leaga compozitia si serviti cu strugurii ca garnitura. Ziua 3 Micul dejun - Oua Florentine
Preparare: Ouale se bat bine cu ceapa tocata marunt, ciupercile si branza. Separat se caleste spanacul in ulei si apoi se amesteca cele doua compozitii. Omleta se coace pe ambele parti intr-o tigaie de teflon. Pranz - Salata Arlecchino
Preparare: Amestecati toate ingredinetele intr-un bol. Cina - Somon la cuptor
Preparare: Ungeti un vas rezistent la temperatura mare cu uleiul si asezati pestele in mijloc. Adaugati deasupra sosul de soia, chimbirul, mararul si stropiti cu sos iute dupa gust. Acoperiti vasul si bagati-l la cuptor pentru 30-35 minutes. In alt vas amestecati sosul salsa, fructele de padure, kiwi si marul. Serviti pestele cu sosul alaturi. sursa: idieta.ro |
Ziua 4
Micul dejun - Omleta
Preparare: Bateti albusele de ou su sparanghelul si turnati compozitia intr-o tigaie in care ati incalzit deja uleiul. Ca desert serviti capsunile. Pranz - Salata
Preparare: Amestecati ingredientele intr-un bol. Cina - Peste cu migdale
Preparare: Preparati pestele pe gril sau la cuptor si serviti alaturi cu legumele si migdalele. Ca desert serviti fructele de padure. Ziua 5 Micul dejun
Pranz - Tocanita italiana
Preparare: Caliti in ulei ceapa si carnea dupa care adaugati usturoiul si lasati 1 minut. Adaugati restul ingredientelorsi lasati la foc potrivit pana cand carnea este pe gustul dumneavoastra. Cina - Salata de brocoli
Preparare: Desfaceti brocoli in buchetele si opariti-l in putina apa. Dupa ce s-a racit brocoli, adaugati ceapa taiata marunt, stafidele, struburii, migdalele si iaurtul. Amestecati bine si serviti cu pieptul de pui. Salata poate fi servita cu proteina favorita: peste, hamburger, hamburger de soia etc. Ziua 6 Micul dejun - Sandwich-ul Zone
Preparare: Prajiti painea in toaster si ungeti o felie cu untul de arahide.Pe cealalta felie puneti branza si ouala preparate la microunde (1 min) in prealabil. Uniti cele doua felii si sa aveti pofta buna! Pranz - Piept de pui cu spanac
Preparare: Caliti ceapa, ciupercile si condimentele intr-o tigaie. Adaugati spanacul, puiul si alunele. Cina - Pui cu ananas
Preparare: Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti puiul pentru 5 minute la foc mic. Adaugati sare piper si usturoi dupa gust. Separat preparati brocloi conform instructiunilor de pe punga. Cand puiul s-a facut, adaugati ananasul si chimbirul. Clasati tigaia pe foc pana puiul capata o culoare maronie, ananasul s-a inmuiat, iar sosul s-a ingrosat putin. Asezati continutul tigaii pe un pat de brocoli. Ziua 7 Micul dejun - Cereale Zone
Preparare: Amestecati toate ingredientele si lasati-le in frigider peste noapte pentru a se inmuia cerealele. Pranz - Salata de linte
Preparare: Lasati peste noapte lintea la inmuiat intr-un vas cu apa. Aveti grija ca apa sa depaseasca de 4-5 ori nivelul boabelor din vas. A doua zi fierbeti lintea pentru 30 de minute dupa care treceti-o printr-un jet de apa rece. Repetati actiune de 2 ori dupa care lasati lintea la scurs pentru 5-10 minute. Adaugati restul ingredientelor si serviti rece. Cina - Ciuperci umplute
Preparare: Indepartati piciorusele ciupercilor, spalati-le si lasati-le la scurs. Separat intr-o tigaie caliti ciupercile taiate, ceapa, usturoiul si spanacul. La sfarsit adaugati condimentele si branza. Umpleti cu aceasta compozitie palariile ciupercilor si asezati-le intr-o tava, pe o foaie de copt. Lasati-le la foc potrivit pentru 20-30 de minute. sursa: idieta.ro |
Re: Un alt meniu pentru Dieta Zone
Slabuta tu ai tinut dieta asta??? Sunt cam reticenta ca eu vad ca se mananca de toate.Poate cantitatea nu e mare.
|
Re: Un alt meniu pentru Dieta Zone
Citat:
Atata timp cat acele "de toate" sunt sanatose nu este nici o problema. :) |
Re: Un alt meniu pentru Dieta Zone
Citat:
si omleta cu piure de mere? wtf?:-s la celalalte meniuri nici nu m am mai uitat =)) |
Re: Un alt meniu pentru Dieta Zone
Citat:
Tipa arata WOW! Ten fffff curat, piele stralucita, plina de muschi, nu mai are rost sa zic ca are patratele....:x Deci se poate combina si fructe + carne (chiar daca nu-i combinatia corecta), atat cat nu te baloneaza, zic ca-i ok, bineinteles fara maioneza si ce ai mai enumerat acolo. Se stie: combinatia corecta a alimentelor ajuta digestia. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 02:24:23. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.