Ciorba (bors) de fasole
2 ataşament(e)
Ingrediente
- 2 cani fasole alba 451 gr - 2 cepe 183 gr - zarvat de casa ( morcovi, ardei gras, telina, verdeata, sare ) 228 gr - 2 linguri ulei masline 15 gr - suc de rosii de casa 110 ml - 2 cuburi bors magic 16 gr - apa 2 -3 litri, cat vreti sa va iasa ciorbita Mod de preparare Se pune fasolea la inmuiat pt 2 ore. Se pune pe foc, se lasa sa fiarba 10 min, se arunca apa, si se repeta procedeul. A treia oara, puneti fasolea impreuna cu apa, atat cat vreti sa va iasa ciorba, eu am pus 3 l. Cand da in clocot puneti zarzavatul, ceapa tocata, cele 2 linguri de ulei si lasati sa fiarba aprox 1 ora, amestecand din cand in cand. Apoi puneti sucul de rosii si cele 2 cubulete de bors magic si mai lasati sa fiarba inca 30 min. Tot acum se gusta de sare daca mai doriti, desi zarzavatul si sucul de rosii au destula sare. La final se toaca marar/patrunjel si se presare deasupra. Se serveste impreuna cu o bucata de ceapa :D Pofta buna! Calorii: Calorii Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine Poze: |
Re: Ciorba (bors) de fasole
yummy Sunshine mi-ai facut pofta...a trecut o gramada de timp de cand nu am mai mancat o ciorba de fasole:(o sa fac si eu zilele urmatoare:D
|
Re: Ciorba (bors) de fasole
si eu tot de pofta mi-am facut:)) colegele mele montignace de o sapt care mai de care mananca fasole batuta, mancarica cu bacon ...si mi-au facut pofta. si cum n am mai mancat de mult o ciorbita am zis ia hai sa ma pun pe treaba. a iesit f buna
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 16:40:58. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.